Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6585 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 2 Październik 2005, 10:44
Oleczkaa napisał/a:
Emilcia napisał/a:
mięciutka jest Pierre Arthes
ale są jej jakieś oznaczenia specjalne, bo moze produkuja i twrde i miekkie? a nieorientujesz sie w cenie Emilciu?
wejdz na stronę tej firmy i zobacz,ale coś poniżej 10zł,narazie tą firmę dość trudno znaleść w swoim mieście ale można zamówić ze stronki i wychodzi podobnie jak w sklepie
ja mam czarną-eyliner-nr.104
Ostatnio zmieniony przez Emilcia 2 Październik 2005, 10:49, w całości zmieniany 1 raz
moja mama sobie chwali tą z Lumene, ale tym jednym ale jest to, ze jezeli macie głęboko osadzone oczy to czasem kredka może odbic się na powiece (mojej mamy koleżanka ma taki problem i wszystki miękkie kredki ktore stosowała odbijały się tam gdzie nie trzeba-i te z wyzszej i niższej półki)
Ja mam fajną mięciutką ołówkową kredkę Max Factora Do tych wysuwanych jakoś nie mam zaufania...mam takie wrażenie,że nie byłaby trwała. A do brwi w ogóle nic nie używam....to już by było smieszne w moim przypadku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum