Wysłany: 2 Październik 2005, 08:28 Kredki do oczu i brwi.
Poszukuje dobrych-nie znaczy z najwyższej półki. Do tej pory miałam AVONU wysuwaną i do oczu i do brwi - oddzielnie. Dla mnie wygodna wysuwana i takich wysuwanych poszukuje. Nie chce takich do temperowania.
Co mozecie mi polecic?
Bo jak nie znajde zamówie sobie z Avonu.
Wiek: 20 Dołączyła: 12 Cze 2005 Posty: 670 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2 Październik 2005, 10:16
Dobra jest inglota i do brwi i do oczu.Nie rozmazuje sie, w ołówku.
_________________ .....:::::"Prawdziwa miłość szybko spisuje testamenty".:::::.....
"Zabił legionista smoka, w płaszcz z atłasu wytarł miecz, czarna zdobi go posoka smocza. Śmierć - rycerska rzeź."
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6584 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 2 Październik 2005, 10:33
kredka powinna być do brwi lub do oczu ,bo różnią się twardośćią do oczu używałam Astor i była nawet dobra a do brwi mam teraz Miss Claire i nie narzekam
Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 30 Maj 2005 Posty: 2264 Skąd: Radom
Wysłany: 2 Październik 2005, 10:36
a znacie jakis niedrogie kredki ale takie zeby byly baaardzo mięciutki? dosłownie jak masełko? mam taką jedną ale już się kończy i nigdzie nie moge znaleźć takiej mięciutkiej. A mam bardzo wrażliwe i muszę mieć mięciutką kredkę.
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek,nigdy niewiesz na co trafisz;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum