Wysłany: 3 Listopad 2005, 09:40
Emilcia napisał/a:
przepraszam miałam na myśli nivea soft
Tak mi przez myśl przeleciało, Emilciu Nivea Soft jest faktycznie bardzo lekkim kremem na bazie wody. Używam go na razie, jak przyjdą mrozy to zobaczymy, może zmienię na coś innego. Tylko nie za bardzo wiem, jaki krem nadawałby się pod podkład I nie może być za bardzo tłusty, bo moja skóra mieszana tego nie zniesie - nawet na tych suchych partiach zaraz wyskoczą mi prychole
a jak płaczesz to łzy ci zamarzają? Za ciepło na buźce to raz, dwa, że coś mi się wydaje, że tak mówiło się kiedyś (o tym zamarzaniu kremów nawilżających), a w kosmetologii nastąpił postęp i nawilżające są ok na zime i nie zamarzają...
no nie wiem co na to emilcia, ale moja mama tak twierdzi...
Ja przez całą zimę jadę na Nivea Soft i jest extra a on jest przecież kremem nawilżąjącym...
_________________ Women don't make fools of men - most of them are the do-it-yourself types.
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6584 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 6 Listopad 2005, 22:20
podam wam przykład z zeszłej zimy ......
mam tak wrażliwe oczy że pod wpływem wiatru lub słońca lecą mi łzy no i tak sobie szłam w zimowy dzień i łzy mi leciały... a na drugi dzień w tym miejscu skóra się zrobiła inna-taka twarda,popękana....więc może o czymś to świadczy...
z tymi kremami nie jest tak do końca,bo jeżeli nawet posmarujemy się kremem na bazie wody rano a wyjdziemy wieczorem lub położymy na krem podkład to nam nic nie będzie
alę radzę uważać na smarowanie się takim kremem tuż przed wyjściem w minusowe dni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum