Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6584 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 8 Marzec 2008, 14:35
miałam la roche,był dobry a że nie stosowałam go codziennie to ciężko mówić czy mi pomógł
albo rozwiązanie na twarz krem mocno nawilżający,nawet taki odżywczy-treściwszy
a pod oczy coś już p/zmarszczkowego?
Myślę, że to fajna opcja jest, bo na całą buzię to bym jeszcze nie kładła nic mocniejszego niż nawilżającego odżywczego kremiku.
Ja pod oczy mam AA do cery wrażliwej z witaminami A, E i d-pantenolem, jest delikatnie przeciwzmarszczkowy i uelastyczniający skórę - mi odpowiada.
Hmm pierwsze co mi się nasuwa to, że ma normalną kremową konsystencję
Ale sięgnęłam po tubkę z nim i tubkę z La Roche i uważam, że konsystencja jest bardzo podobna.
teraz mam krem nivea visage na dzien i na noc no i jakis dziwny jest - szybko się wchłania, zostawia delikatny film ale skóra mi się po nim błyszczy - mimo że wcale tłusta nie jest .. może to nie dla mnie krem hmm
miałam wczesniej garniera podstawe pielegnacji to po skończeniu słoiczka nie miałam ani jednej klrostki ale był troche rzadki - ja lubie czuć na buzi taką kołderkę no ale może trzeba sie przeprosić z garnierem
miałam też l'oreal happy derm do cery suchej chyba no i był bardzo fajny cudowny zapach świetna konsystencja ale hm wraz z kremem pojawiły się u mnie krostki nowe wrrrrr
czemu to tak jest aaaaaaaa!! czeu nie moge znaleźć kremu dla siebie ?
tu odpowiada mi konsystencja a le kurde kropstki nowe powstaja wrrr
a jak krem jest rzadki czego nie lubie za bardzo to kurde krostki znikaja ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum