Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 14 Czerwiec 2008, 08:26
ja nie mam gdzie się opalać ani narazie na czas sesji nie mam jak pojechać na plażę..
byłam raz kiedy miałam wolne, a teraz 2 razy solar...ale od razu wraz z końcem sesji to lecę na plażę wolę naturalne
słońce z plastiku też odstawiłam
nom, ja też już tylko słoneczko masełko kakaowe i heja na dwór hihi
hehe też bym tak chciała,ale czasu brak. Ja nie używam ani bronzerów na solarze byłam chyba 2 msc temu, na początku maja jak się uczyłam do jednego egzaminu to się opalałam przy tym (bo to było tylko czytanie a nie wkuwanie) i jestem w sumie ciągle opalona. A to chyba serio przez te soki marchewkowe które od grudnia piję w sumie dzień w dzień + łykam od jakiegoś miesiąca capivit solar system.
ja jakoś nie jestem przekonana do tych masełek kakaowych. jakieś wydają mi się bardzo tłuste i wogóle...wybieram zdecydowanie normalne balsamy do ciała. a jesli chodzi o opalanie to szczególnej uwagi do tego nie przywiązuję, słoneczko samo mnie teraz opala na spacerach tylko gorzej z nogami dlatego chyba znów sięgnę po dove summer glow.
a co to za tabletki? one przyspieszają opalanie?
Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 17 Sie 2007 Posty: 1963 Skąd: Łódź
Wysłany: 14 Czerwiec 2008, 17:14
rosel, to sa chyba takie z beta-karotenem?? czy może sie mylę?? Myslisz że one cos dają czy może jednak te soki marchewkowe
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
beta karoten to w ogóle jest bardzo fajny i świetnie wpływa na skórę...
ja np. mam z avonu taki balsamik do opalania właśnie z karotenem + filtr 6 - bardzo fajny jest
angelusa - jasne, to kwestia gustu, niektórym pasuje innym nie ja jestem zakochana do tego stopnia że kupiłam sobie duże opakowanie dzisiaj
_________________ You have hopes and dreams – you have everything!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum