Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6585 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 23 Marzec 2005, 19:44 kremy brązujące
ja swojego czasu stosowałam Ziaji-Sopot,jak na krem -balsam brązujący barwił ładnie i mocno ale po dłuższym stosowaniu drażnił mnie jego zapach i skóra schodziła z opalenizny nierównomiernie,wiec szukam czegoś lepszego....poleccie coś
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6585 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 13 Kwiecień 2005, 10:52
Soraya-balsam brązujący
"brązuje delikatnie po ok.3 użyciach,nie pozostawia plam,schodzi niezauważalnie,nie pachnie samoopalaczem " cena -ok.10zł
opinie:
-"Co do efektu musze sie zgodzic, jest dosc dobry i w dodatku stosunkowo tani. Pomaga zatrzymac opalenizne. Jednak dla mnie zapach skóry po jego uzyciu jest troche nieprzyjemny, ale to jedyny minus"
-"mam bardzo jasna karnacje,moja skora opala sie trudno i uzyskuje na pozcatku czerwony kolor a pozniej przechodzi w ledwo zauwazalna opalenizne. Chcialam uzywac samooplacza ale jak widzialam dziewczyny o skorze w kolorze zoltym albo z plamami to mi chec mi odchodzila. ten balsam jest naprawde dobry, jesli smaruje sie co drugi dzien moja skora ma ladny, zloty kolor. Konsystencja ok, zapach ok, tylko trzeba uwazac i nakladac go mniej na zgieciach rak, lokciach, w pachwinach nog bo inaczej przy zginaniu np reki "
-"niewiarygodne-wreszcie znalazłam kosmetyk brązujący, który równomiernie się zmywa! Ponadto nie wysusza skóry, zapach nie odrzuca na kilometr(jaK w przypadku tego typu kosmetyków) i po prostu jest świetny!!! A kolor opalenizny jest śliczny! Polecam wszystkim! "
-"Ten balsam mnie bardzo mile "rozczarował". Kupując go byłam w sumie pewna ze nie będzie efektu brązującego (juz kiedys uzywałam balsam brązujący bez rezultatu). Jednak od pierwszego uzycia efekt był widoczny!! NIe ma zadnych smug a skóra naprawde ładnie wygląda. Gorąco go polecam. Mam go dopiero tydzień, ale juz po tak krótkim czase moge postawić mu ocene na siedem!
Zanim go kupiłam przeczytałam opinie poprzedniczek i mnie one przekonały. Dołączam się do pozytywnych ocen na temat tego balsamu "
Wysłany: 23 Kwiecień 2005, 18:42
Ja miałam balsam do twarzy Nivea i powiem, ze na nogi byl bardzo dobry, hehehe. Twarzy nigdy nie odwazylam sie posmarowac. Od zeszlego roku uzywam samoopalacza Rio Solaire i musze powiedziec, ze tez jest fajny.
_________________ Останусь теплом на губах,
Останусь пламенем в глазах,
Я для тебя останусь - светом
Wysłany: 27 Kwiecień 2005, 12:11
zachwalany balsam brązujący Kolastyny a ja nie jestem z niego zadowolona -trzeba skórę wziąść pod lupę żeby zobaczyć efekty i nie schodzi równomiernie
jestem zawiedziona kosmetykami Kolastyny
Wysłany: 5 Lipiec 2005, 18:08
Ja miałam swego czasu balsam brązujący Ziaji z serii Sopot Sun i byłam bardzo zadowolona Kremu do twarzy nie miałam.
Także co jednemu "spasuje" innemu wcale nie musi dobrze służyć...
Chyba zostaje jedynie metoda prób i błędów, aż znajdziesz coś dla siebie
Ja też raczej rozglądam się za tańszymi kosmetykami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum