Bomba jest Thermal s yeux Vichy.jest jednak drogi,ale próbki bez problemu można dostać w aptekach.Wystarczy obejśc kilka aptek i poprosić po 3 próbki w każdej i uzbiera sie cały krem 15 ml o wartości ok 65 zl. Ma konsystencje żelu z mieniącymi się drobinkami.Prawie bezzapachowy i dobrze nawilżający.Ponadto bardzo wydajny.Próbka 1 ml wystarcza na ok 4 użycia.
Pomogła: 5 razy Wiek: 28 Dołączyła: 03 Sie 2005 Posty: 3289
Wysłany: 8 Lipiec 2006, 13:50
Emilcia napisał/a:
używacie? bo ja chyba już powinnam
Osobiscie jeszcze nie uzywam- poniewaz uwazam ze jeszcze nadejda lada kiedy sie nakremuje za wszytskie czasy. Natomiast mam kolezanke 23 letnia, ktora od wielu lat takie kremy stoduje poniewaz mama jej kazala -dosc dziwne podejscie do tematu, no ale coz...
_________________ I used to be a Snow White but I drifted
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6390 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 7 Maj 2007, 09:35
w odniesieniu do wątku z "higieny..."obecnie pokusiłam się o krem pod oczy Ziji,
po niewypale kremu pietruszkowego,który się kleił i wogole zniechcał do stosowania sięgnełam po kremik z wit E do cery dojrzałej i uzalyniam sie od niego
pryzjemnie sie go stosuje:super nawilża,szybko się wchlania,chlodzi i nie pozstawia lepiej skóry a najważniejsze co zauwazylam to wygladza moje zmarszczki w kącikach oczu (a dzialanie można stwierdzić palpacyjnie,wyczuwalne jest że ich prawie nie czuć)
Ja mam z oriflame Aloesowy żel pod oczy. Delikatny, nieuczyla, miła konsystencja i zapach. Ale używam razem z kropelkami nawilżajacymi jak oczy mi już prawie odpadają. Taki urok siedzenia przed monitorem
Ah i okulistka mi mówiła, że nie warto używać rumianku, gdyż po nim wypadają rzęsy.
ja mam ziaji, ale jakis niefajny jest. jestem na etapie poszukiwań. może z lnem byłby odpowiedni? mam bardzo suchą skórę pod oczami, aż takie krostki mi się robią :/
_________________ moim najlepszym czworonoznym przyjacielem jest łóżko
JAK TO WLASCIWIE JESTE Z TYMI KREMAMI KIEDY POWINNO ZACZAC SIE ICH UZYWAC ? JA MAM 23 LATA I POSTANOWILAM ZACZAC:d CHOC NIE MAM PROBLEMOW ALE TEZ NIE CHCE MIEC:d MOZE ZA WCZESNIE JESZCZE DLA MNIE JAK NA KREMY POD OCZY ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum