Kosmetyki LA ROCHE-POSAY są niesamowite używam TOLERIANE żel do mycia tważy i HYDRAPHASELEGERE krem nawilżający i powiem szczeże że nigdy nie miałam tak gładkiej i niesamowitej skóry tważy,używałam także ROSALIAC zapobiegający zaczerwienienią krem nawilżający także jest niesamowity. Świetne kosmetyki ale cena zwala z nóg
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5492 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 12 Styczeń 2006, 15:24
Uzywalam Effaclar kiedys i bylam z niego baaardzo zadowolona - ostatnio marzę o powrocie do niego, tylko muszę znaleźć fundusze a do nawilżania dermatolog mi poleciła właśnie Hydraphase i jest genialny - od opakowania, przez konsystencję po działanie (choć wprawdzie ja nie mam z reguły suchej skóry ale na chwilowe przesuszenie po zabiegu pomaga).
warto inwestować w dobre kosmetyki
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Hmm.. uzywal La Roche.. i jestem zadowolona.. od kremow do cery z tradzikiem ,po rzeczy do demakijazu i nie mialam problemow.. bardzo dobry jest podklad w plynie..gest i naprawde zakrywa! oraz osoby ktore maja wrazliwe oczy polecam.. tusz do rzes....! nie ma przynajmniej zadnych uczulen!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum