Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 12 Kwi 2006 Posty: 2444 Skąd: miasto moje
Wysłany: 22 Listopad 2006, 17:43
ja mam 3 komplety, jeden cielisty (stanik i 2 x takie same majtki), jeden czarny, jeden kolorowy - mój ulubiony. ale razem noszę wtedy, gdy to jakośmoże zostać zauważone, albo już po prostu nie mam innych majtek (ostatnio tak było, gdy zapsuła nam sie pralka ).
majtki są osobistą sprawą. ja raczej staram sie nosić takie, w których bedzie mi ciepło i wygodnie, oczywiście wszystko w granicach dobrego smaku. raz tylko zdarzyło mi się wyskoczyć w stringach fioletowych do czerwonych szortów, które to stringi wystawały bardzo bardzo. ale się wtedy wstydu najadłam. koleś który mi sie podobał, minął mnie z TAKIM TOTALNYM obrotem za mną. obciach okropny
_________________ byle się tylko znależć w pozaziemskiej sferze..w snach dotykać gwiazd.
Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 07 Sty 2006 Posty: 5530 Skąd: z głębi duszy...
Wysłany: 22 Listopad 2006, 18:39
a czy uważacie, że noszenie stringów , które trochę wystają jest dla facetów seksowne??? np. na dyskotece albo ot tak po domu, w luźnych, nie-formalnych oczywiście sytuacjach???
_________________ Kropla Miłości warta jest więcej niż ocean rozumu...
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 27 Lut 2005 Posty: 2958
Wysłany: 22 Listopad 2006, 18:53
Nie mam pojęcia czy to ich kręci czy nie
Ale wiem jedno - po domu - ok, jak spod dresu wystaja albo spod krótkich spodenek troszke
Ale nigdy poza domem Sama często muszę się tam poprawiać, bo te biodrówki jednak sa tak a nie inaczej zrobione i pasek nawet nie zawsze pomaga. A napatrzyłam się na dziewczyny, które albo w ogóle nie kontrolują tego że im coś wyłazi albo wręcz specjalnie tak robią i stwierdzam jedno - mało smaczne to jest
Nie mam ochoty oglądać gaci jekiejś laski która siedzi na wykładzie przede mną i się wypina bo w moim rzędzie siedzi jakiś gość
Dla mnie wystające majtki, a już nie daj boże stringi to szczyt obciachu. Choćby nei wiem, jak ładne te stringi by były. Tak samo jak biodrówki, w których przy siedzeniu widać rowek półdupków... Straszne...
Majtki mogą wystawać, jeśli osoba jest ubrana w takim stylu "za dużych rzeczy", była taka moda, że były widoczne gumki od bielizny. Jednak w innym wypadku jak dla mnie to niedopuszczalne... Na pewno nie na "wyjście"
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5492 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 22 Listopad 2006, 22:51
hehe
a co gorsze: wystajace posladki, tak ze widac "rowek"
czy wystajace majtasy?
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 12 Kwi 2006 Posty: 2444 Skąd: miasto moje
Wysłany: 23 Listopad 2006, 14:07
no, to majtki obgadane nie podoba nam się, jak dziewczynie wystają gaciochy. a stanik?
w sex and the city Carrie częst nosiła rzeczy, z których np wystawała miseczka, albo sukienkę z odkrytymi plecami i do tego mocno kontrastujący biustonosz. co o tym myślicie? czy BARDZO WIDOCZNY stanik jest dopuszczalny?
_________________ byle się tylko znależć w pozaziemskiej sferze..w snach dotykać gwiazd.
Ostatnio zmieniony przez orchid 27 Listopad 2006, 16:00, w całości zmieniany 1 raz
Hmm, dobre pytanie
W sumie wystające ramiączka spod koszulki bez rękaw mi się jakoś nie rzucają w oczy. Ale tylko nie białe do kolorowej koszulki - jakoś tak mi to zupełnie nie pasuje.
Natomiast nie lubię jak kontrastowy stanik prześwituje przez bluzkę, dla mnie to ani ładne, ani eleganckie...
Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 3128
Wysłany: 23 Listopad 2006, 17:26
mam bluzki na ramiaczkach do których zawsze dobierammocno kontarstujący lekko wystający biustonosz... w wakacje - idąc na plażę, albo będąc gdzieś gdzie wylądowałam by się odprężyć.
Natomiast na codzień i na imprezę nie potrafilabym wyjść z domu wiedząc że mi widać choć część bielizny
_________________ Endless tears
Forever joy
To feel most every feeling
Forever more
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum