Pomogła: 2 razy Dołączyła: 27 Lut 2005 Posty: 2958
Wysłany: 25 Listopad 2006, 01:09
Ja też wolę mieć wszystko zakryte. Chyba że np. kolorowy stanik, a konkretnie ramiączko do takiej koszulki z szerszym dekoltem. Ale też bez przesady. Nie oba całe na wierzu, tylko jedno troszkę
Co do prześwitywania i kontrastującej bielizny - mam tak samo jak Ros
pamietam czasy bardzo odlegle jak chodzilam na dyskoteki i czasem zaskakiwal mnie pewien widok : biale majtki pod czarnymi spodniami swiecace w pieknym swietle ultrafiolet maaakabra
przeraza mnie tez bialy stanik do ciemnych bluzek jak przeswituje biel, obciach, i odwrotnie biala bluzka i ciemny stanik
Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 07 Sty 2006 Posty: 5530 Skąd: z głębi duszy...
Wysłany: 25 Listopad 2006, 19:08
a ja ostatnio się rozochociłam i łażę po domu w bluzeczkach na ramiączkach szerszych i bawię się w dobieranie pasującej do nich bielizny... chyba się podoba ale wszystko bardzo delikatnie, i tak... w sumie poprawnie
_________________ Kropla Miłości warta jest więcej niż ocean rozumu...
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5492 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 25 Listopad 2006, 22:08
Mi się podoba w sumie ten styl Carrie. Oczywiście, czasem z jej ciuchami to była przesada. Ale np. uważam, że moja biała koszula wygląda idealnie z granatowym koronkowym stanikiem pod spodem
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 12 Kwi 2006 Posty: 2444 Skąd: miasto moje
Wysłany: 26 Listopad 2006, 12:21
ja swojego czasu zawsze byłam 'poprawna' - żeby za wiele nie wystawało, żeby za wiele nie pokazać.
a ostatnio na imprezy: stanik (śliczny, koronkowy, miękki, kolorowy - brąz i fiolet) a na to czarna bluzka siatka. i wiecie co? zajebiste wrażenie zrobiłam
_________________ byle się tylko znależć w pozaziemskiej sferze..w snach dotykać gwiazd.
Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 12 Kwi 2006 Posty: 2444 Skąd: miasto moje
Wysłany: 26 Listopad 2006, 16:40
żałuj, żałuj, bo gdy tylko zdjęłam płaszcz usłyszałam: paaat! ty jesteś GOŁA !! --- tak, jakby to wyszło niechcący
ale fakt faktem, te zmiany pod wpływem Sex and The City. to, że Carrie tam pozwalała sobie na zabawę modą, nietypowe zestawianie ubrań, czasem wręcz szokujące -- dlatego nie boję się takich kombinacji. podobno, im więcej zakryte, tym większa obietnica. darowałam sobie tę myśl przewodnią. dopóki nie ma kogoś, komu mogłabym coś 'obiecywać', zamierzam siębawić.
_________________ byle się tylko znależć w pozaziemskiej sferze..w snach dotykać gwiazd.
Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 3128
Wysłany: 26 Listopad 2006, 18:18
pat napisał/a:
podobno, im więcej zakryte, tym większa obietnica. darowałam sobie tę myśl przewodnią. dopóki nie ma kogoś, komu mogłabym coś 'obiecywać', zamierzam siębawić.
zuch dziewczyna!
jestem z Ciebie dumna!
_________________ Endless tears
Forever joy
To feel most every feeling
Forever more
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 28 Gru 2005 Posty: 929 Skąd: z miasta Złego ;]
Wysłany: 26 Listopad 2006, 19:30
hehehe chciałabym zobaczyć tego nowego wyzwolonego Patafiana :smt058
_________________ Dobrze, że spotkałem tylu ich
Wyjątkowych, zwykłych - tak jak ja
I opowiedzieli mi
Że bez marzeń, pragnień tych
Życie wtedy traci sens...
Ja tam uwielbiam kolorwe ramiączka od staników wystające z letnich koszulek. Nie widzę w tym nic hmm niestosownego;] I też noszę granatowy koronkowy stanik pod białą koszulę I według mnie wygląda ok.
A roznegliżowaną PAT każdy by chętnie zobaczył
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum