Ja betabronz kupowałam jeszcze w wakacje za 9 zł, pewnie teraz podrożało
Jeszcze mam witaminy VIGOR complete dla młodzieży i dorosłych, 100 tabletek powlekanych . biorę od czasu do czasu - jak sobie przypomnę takze efektów nie widzę
Piję teraz napar z bratka polnego który mozna kupić w aptece bez recepty.Napisane jest że wspomaga w leczeniu trądziku pospolitego ale w sumie to lepiej działa na kaszkę która pojawia sie na ramionach i kolanach.Nie jest nawet ochydny w smaku i niedrogi.ok 3.5 z Herbapolu.
Margarette - z nieba mi z tym bratkiem spadłaś
Jutro idę kupić, może pozbęde się szybciej mojej zimowej corocznej kaszki na ramionach - jak nie podziała to chyba do dermatologa się w końcu z tym wybiorę - ale niestety on jest w kaliszu, a ja mam dni powszednie zajęte...
Tylko Mimiru bądz uzbrojona w cierpliwość bo ja ten napar piłam 2 razy dziennie przez 2 tygodnie.Wlasciwie to możesz go pić zamiast herbaty bo jest nawet smaczny(przynajmniej mi smakowal).
Kiedyś już bratek parzony piłam, nie powiem, nie odrzucał mnie, ale też rewelacyjnie nie smakował. Tylko jakoś nigdy nie utrzymałam w tym regularności, ale teraz się chyba postaram, bo może i na buźkę podziała...
Imbir -
Z tym capivitem to ciężka sprawa. Jestem przy końcu opakowania i może na poważniejsze problemy nie pomógł, ale te mniejsze poznikały. Nie wiem czy to od capivitu czy od innych czynników. Na razie stawiam, że to od niego i kupie drugie opakowanie. Szczególnie, że wit A działa też dobrze na oczka, a te u mnie słabo stoją w słoneczne dni - nadwrażliwa na światło jestem i jak zapomnę okularów przeciwsłonecznych to wieczorem mam oczki jak u chomika
wicie co, ten bratek to naprawde pomaga....
nie chce przedwcześnie chwailć ale ja nie widze innych przyczyn tej poprawy
A poprawa jest - na ramionkach mniej kaszki, buzia bez wyprysków w trakcie okresu (! a miałam z tym duży problem) no i na pleckach przestał mi się znowu wdzierać trądzik...
Nie używam już capivitu bo mi się nie chciało iść do apteki, nie smaruje niczym szczególnym, tylko podstawowa higiena i bratek... I jestem zadziwiona efektami. 2 tygodnie z bratkiem i rewelka
a ja polecam drożdże Lewitan, ok 9 zł za takie duuuze opakowanie ja u siebie widze poprawe.. paznokcie mam twarde jak skała.. a bratek nie wchodzi w interakcje z tabletkami anty.?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum