Właściwie to z tymi preparatami Emilko to różnie bywa.Jak z wszystkim - co pomoże jednej wcale nie musi pomóc drugiej.Choć rzeczywiście ja nawet nie mialam rozczarowan z Silicą.Podobnie z bratkiem - ciesze sie że Ci służy Mimiru
wypadaja mi wlosy strasznie.eksperymentowalam juz ze zwyklym skrzypem,skrzypovita,h-pantotenem,silica..i nic..teraz przyszedl czas na revalid,zobaczymy...
mimiru,nie jest to u mnie kwestia hormonalna,bo wszystkie badania łącznie z tarczycą miałam robione ostatnio przy innej okazji.a o dermatologu chyba faktycznie będę musiała pomyśleć,na razie mam jeszcze do wypróbowania kosmetyki z czarną rzepą.
to w sumie lepiej że to nie hormonki to się potrafi niestety ciągnąć... Z tego co kojarze to większość pań sobie czarną rzepę bardzo chwali
btw próbowałaś henna treatment wax? do kupienia w aptekach za ok 20zł słoiczek, nakłada się na włoski przykrwywa ciepłym ręcznikiem i trzyma kwadrans - podobno cuda potrafi zdziałać. Ja nie próbowałam, bo mi się na razie (odpukać) włsoki uspokoiły i wydobrzały
_________________ Women don't make fools of men - most of them are the do-it-yourself types.
nie próbowałam.na razie revalid i rzepa,zobaczymy,co dalej.boję się,że się pogorszy,bo organizm będzie miał mało estrogenów- zaczęłam brać minipiguły...
Wysłany: 5 Lipiec 2005, 17:29
Margarette napisał/a:
Dro Vit, firmy Drovit
Zawiera drożdże piwne i witaminy z grupy B; Cena 200 tabletek to ok. 8 zł.
Te ostatnie jednak to...hmm...mają pomagać tylko z nazwy (ze względu na obecnośc drożdży ...tylko wyglada na to że te drożdże jakieś plastikowe )
Zażywałam I pomagało przez długi czas na cerę Oprócz tego drożdże Lewitan, Skrzypovitę. Zamierzam powrócić do zażywania drożdży, obojętnie jakiej firmy
Wiek: 20 Dołączyła: 12 Cze 2005 Posty: 670 Skąd: Warszawa
Wysłany: 11 Lipiec 2005, 13:13
ja czasem uzywam masci propolislowej na jakies zaczerwienienia, czy inne niedoskonalosci skory i musze powiedziec ze troszke pomaga.
_________________ .....:::::"Prawdziwa miłość szybko spisuje testamenty".:::::.....
"Zabił legionista smoka, w płaszcz z atłasu wytarł miecz, czarna zdobi go posoka smocza. Śmierć - rycerska rzeź."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum