Wysłany: 10 Marzec 2005, 10:23 Leki bez recepty na poprawienie urody
Zaczynam zabawę z Capivitem A+E, zobaczymy czy mi cere poprawi - za tydzień zdam relację
Kiedyś używałam skrzypowity jak zaczęły mi wypadać włosy po koloryzowaniu i bardzo sobie chwaliłam efekty, ale ten zapach! Okropieństwo, przy łykaniu musiałam zatykać nos... No i cena niezbyt atrakcyjna...
No ja tam nie oczekuje zmian w tłustości mojej strefy T...
Niestety po cileście zrobil mi się sajgon na twarzy - mam takie jakby wypryski - takie maluteńkie guzki, których nawet nie ma co wyciskać.... Może na to coś pomoże, bo podejrzewam, że to troche trądzikowata sprawa... Na szczęście mam tego tylko pare sztuk
Ja stosuję Vita+ to 100 szt za ok.60 zł (wypadały mi włosy po narkozie i ... przestały )a oto inne propozycje:
Bio Selenium Zinc firmy Pharma Nord
jest to oparta na drożdżach kompozycja selenu i cynku. Oprócz dobroczynnego wpływu na włosy i paznokcie ma również łagodzi różne stany zapalne skóry. Cena 30 tabletek to ok. 36 zł.
Merz Special Dragees, firmy Merz
To drażetki pełne witamin i minerałów z beta - karotenem i wyciągiem z drożdży. Cena 60 sztuk to ok. 40 zł.
H-Pantoten, firmy Amis Madica
to preparat witaminowy wzbogacony niacyną. Cena 48 tabletek to ok. 20 zł.
Vitapil, firmy Puritan's Pride
preparat wielowitaminowy dla osób na diecie lub przeżywających stres. Cena 60 tabletek to ok. 27 zł.
Vita Fem tej samej firmy jest przeznaczony głównie dla kobiet w okresie przedmiesiączkowym i menopauzalnym. Oprócz niezbędnych witamin i minerałów zawiera żeń- szeń i substancje wzmacniające naczynia krwionośne. Cena 60 tabletek to ok. 27 zł.
Dro Vit, firmy Drovit
Zawiera drożdże piwne i witaminy z grupy B; Cena 200 tabletek to ok. 8 zł.
Te ostatnie jednak to...hmm...mają pomagać tylko z nazwy (ze względu na obecnośc drożdży ...tylko wyglada na to że te drożdże jakieś plastikowe )[/code]
Dokładnie tak jak mówisz BetaBronz też stosowałam ale płaciłam ok.9 zł + gratis witaminki do ssania chybaże innej firmy, ja beta karoten przyjmuję tylko na wiosnę i w lecie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum