kiedyś ćwiczyłam codziennie a teraz nie mam niby kiedy sie do tego zabrać ale to wymówka mi sie nie chce mam takiego lenia jeju musze zebrać dupsko w troki i ćwiczyć a mam z gazety aerobik 55 minut trwa(na DVD)i co tylko kurzem obrasta eeeeh
leniu rusz sie!!
leniu rusz sie!
leniu rusz bo Ci dupsko obrasta w tłuszcz!!
Uwaga ostatkiem siły woli, decyduję się sprobować! Takie ćwiczenia rzeczywiście dużo dają, kiedys cwiczyłam do aerobiku sportowego podobnie i wystarczy codziennie 15 min rozciągania się, ćwiczenia mięsni brzucha i nóg, by wyglądac na wysportowaną osobę, ale bez przesadnej ilosci mięsni. Potem mi się nie chciało już, ale w każdym razie rozciąganie daje najwięcej.Widze po kolezankach które się nie poddały i ćwiczą dalej
No wlasnie 10 dzien minał ... 3 serie po 8... przy 1 seri idzie latwo w 2 zaczynam sie męczyć, ale 3 to już jest piekło... ale potem 5 minut odpoczynku i już wogóle nie czuje że ćwiczyłam ...dziwne.
Ja też wzięłam sie za siebie Jestem przy 4 dniu i wiecie, co? Czuje się ogólnie lepiej, jak tak sobie poćwiczę Mam nadzieję, że po tych 42 dniach rzeczywiście mój brzuszek będzie płaski i umięśniony, zawsze o takim marzyłam [smilie=buja_w_oblokach_na.gif]
Ja też wzięłam sie za siebie Jestem przy 4 dniu i wiecie co? Czuje się ogólnie lepiej, jak tak sobie poćwiczę Mam nadzieję, że po tych 42 dniach rzeczywiście mój brzuszek będzie płaski i umięśniony, zawsze o takim marzyłam [smilie=buja_w_oblokach_na.gif]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum