Ja jestem przy 32 dniu ... wiekszej zmiany nie widac, ale ewidentnie mam mocniejsze miesnie. oprocz tego jeszcze 8 minut abs i licze ze po nastepnym miesiacu bez obawy bede mogla wyjsc na basen w stroju dwuczesciowym
ja jakaś sceptyczna jestem co do tej 6. naczytałam się na forach przeróżnych, że te ćwiczenia uwypuklają brzuch. fakt, jest umięśniony, ale nie płaski .... to jak to jest w koncu? warto toto przejść???
_________________ Kropla Miłości warta jest więcej niż ocean rozumu...
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5492 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 25 Luty 2006, 19:47
mam trzeci dzień ćwiczeń za sobą plus staram się lepiej odżywiać. mam nadzieję, że skutki będą, bo mam dość wyglądania w lecie jak kotlet
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
już gdzieś o takim ćw pisałam, pleciła mi je babka na aerobicu, jest jedno, ale całkiem ok:
leżysz na plecach, podnosisz obie nogi wyprostowane do góry tak, żeby z tłowiem powstal kąt 90stopni. potem podnosisz pupę tak, żeby starać się utrzymać taki kąt (zawsze troche ci zejdzie, ale im bardziej się starasz tym lepiej to działa na brzuszek) - nogi mają iść do sufitu, opuszczasz tyłek. Powtarzasz ile wlezie
_________________ Women don't make fools of men - most of them are the do-it-yourself types.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum