pierwszy dzień za mną. czuć mięśnie jak nie wiem co..
tylko że ja niestety nie wykonuję tego tak szybko jak trzeba, no ale może jakiś efekt będzie..
edit:
z tego co czytam to dużo z Was zaczynało przygodę z 6
wytrwał ktoś do końca?
mnie zastanawia jedno: co EWENTUALNIE dalej, po tych czterdziestu kilku dniach? the end?
kurka, mi się wydaję że ja coś źle robię.. może za krótkie momenty "zawieszenia" i nie zachowuję ciągłości.. ale trudno. zawsze to lepiej niż siedzieć na kanapie i chipsy jeść, nie?
edytowano ponownie:
zostawiam to w cholerę! to nie jest zdrowy ból przy tych brzuszkach.
_________________ Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie...
Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 17 Sie 2007 Posty: 1963 Skąd: Łódź
Wysłany: 17 Sierpień 2007, 18:58
Jeśli się nie znudzisz to możesz pobawić się w dalsze kształtowanie mięśni
Znalazłam taki fajny trening specjalnie dla kobiet http://www.sfd.pl/Trening...21-t194872.html
Ja stosuje A6W rano a ten trening wieczorem i efekty są (2cm po 4 dniach) powodzenia i wytrwałości
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
poddałam się
ja wychodza z założenia, że " szybko przyszło, szybko poszło"
nie wątpie, że zgubię tłuszczyk bardzo szybko, ale nie jestem przekonana co będzie dalej! pozatym nie jestem konsekwentna w tym co robię.. to nie dla mnie.
i za bardzo mnie brzuch boli przy 6- tak głeboko
_________________ Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie...
Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 17 Sie 2007 Posty: 1963 Skąd: Łódź
Wysłany: 18 Sierpień 2007, 16:10
Powiem wam szczerze, że moje zakwasy się już rozeszły i teraz jest ok Przedwczoraj to jeszcze ze łzami robiłam, ale staram się wytrwać w swoim postanowieniu (a to rzadko mi się zdarza )
DiBi zerkałaś może na tamten zestaw ćwiczeń co wyżej dałam linka?? One są lżejsze
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum