Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6585 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 13 Listopad 2005, 18:31 Maybelline
mam podkłady tej firmy:EverFresh i WonderFinish i jestem z nich nawet zadowolona,naturalnie wyglądają na buźce i nieco nawilżają trzymają się wystarczająco
korektor pod oczy tej firmy też jest dobry
EverFresh mnie wcale nie nawilżył.. a wręcz odwrotnie.. po jednym użyciu jest ok, ale po 3 to musiałam ratować się maseczkami i bóg wie czym jeszcze - od tamtej pory nie ufam maybelline...
_________________ Women don't make fools of men - most of them are the do-it-yourself types.
Mam tylko tusz do rzęs Maybelline Jestem zadowolona z tej firmy. Co do podkładów, to nie używam ich w ogóle, bo na brodzie przetłuszcza mi się skóra i jak nałożę podkład, to jest tragedia
to jest moj pierwszy podklad i wlasciwie to nie mam potrzeby uzywania,moze ewentualnie dla wyrownania kolorytu
tylko ze jak zobaczylam go,dotknelam i przetestowalam tester to sie w nim zakochałam
jego konsystencja jest tak leciutka,ze na skorze go w ogole nie czuc
no i moze bedzie to dodatkowa ochrona dla mojej buzki na zime [smilie=balwan.gif]
dla amatorow takich jak ja,co nie bardzo optrafia sie podkladem posluzyc--goRrRąco polecam
Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 3128
Wysłany: 18 Listopad 2005, 11:59
yyy miałam tusz volum' express turbo boost, który miał pogrubiać rzęsy, a wcale takiego efektu nie dawał
a teraz używam lakieru dopaznokci water shine diamonds i uważam, że jest genialny! szybko schnie, nie odpryskuje i ładnie równomiernie pokrywa płytke paznokcia:)
_________________ Endless tears
Forever joy
To feel most every feeling
Forever more
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum