Emilcia, zaraz cię skopię za te "balony"! Bo ja mam na sobie teraz 75D. A są to takie hm.. baloniki jak opisałam wyżej.
Przeborka, Ty też teraz masz balony, nie?
Spróbuj spróbuj. I przymierz różne modele, bo nie wszystkie mogą dobrze leżeć. Aa, no i przymierz miękkie staniki też!
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 27 Lut 2005 Posty: 2958
Wysłany: 19 Lipiec 2008, 15:19
Nieee nie mam "balonów", co najwyżej bąbelki Poszłam za ciosem i po mamie [80H hehe, a nosi 80C całe życie] zmierzyłam ponownie siebie.. 71+91 = polskie 65H Co za zabawa z tym bra fitterem.
Ok, to ja może jeszcze nia dokladkę wrzucę parę linków. Fotki są drastyczne, ale unaoczniają, co może się stać z piersią, kiedy przez długi czas nosi się źle dobrany stanik (lub sięgo w ogóle nie nosi....).
Ta tutaj jest jeszcze bardziej drastyczna. Małe wytłumaczenie - kiedy się ma za małe miski, one nie obejmują całej piersi, wiec pierś "ucieka" wszędzie, gdzie sie da - z boku, pod fiszbinami lub nieco u góry przy pachach. Wtedy powstają takie bułeczki (ja je też niestety już mam bo wcześniej na to zupełnie uwagi nie zwracałam). Często kobiety myślą, że to nadwaga, a to po prostu pierś. Która wyemigrowała gdzieś na północ A na tym zdjęciu jest to aż skrajny przypadek powstawania takich buł.
Tutaj z kolei niewielkie piersi, a mimo to też ze zle dobrany stanikiem. Zobaczcie, gdzie się odcisnęły dziewczynie fiszbiny. Od conajmniej od dwie litery za małych miseczek.
Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 17 Sie 2007 Posty: 1963 Skąd: Łódź
Wysłany: 20 Lipiec 2008, 17:39
Rosemary, te zdjęcia rzeczywiście troszkę drastyczne. Ale o piersi trzeba dbać także doborem odpowiedniego biustonosza
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5492 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 20 Lipiec 2008, 20:20
Emi, moja Siostra całe życie była zrozpaczona że ma "tylko" 80-85 B.
poszła do "mojego" sklepu stanikowego i okazało się ze 75 D są na nią idealne próbuj!
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5492 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 24 Lipiec 2008, 13:54
ja dziś wymierzyłam chyba 20 parę sztuk, te babki u nas w sklepie są rewelacyjne wyszłam z Samantą 75E (!) za 120 zł
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Ja też właśnie ostatnio chciałam kupić Samanty coś, bo to jest bardzo szeroka rozmiarówka, ale jakoś ich kształt miseczek mi nie odpowiadał i przy 75E jeszcze miałam wrażenie, że są ciut za małe, a większych nie było.
Teraz kupiłam 70E w Szame za 85zł i jest suuuper
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum