Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5492 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 11 Styczeń 2006, 21:51 Najlepszy biustonosz na Ciebie
Jakie biustonosze najlepiej Wam się nosi? Jakich firm, jakie rodzaje? Jakie firmy możecie polecić innym?
Jak dla mnie - sprawdza się tylko Triumph. Wszystkie staniki obecnie mam tej właśnie firmy. Mam dość duży biust i chyba dlatego potrzebuję czegoś naprawdę solidnego Te biustonosze nie są najczęsciej najtańsze (choć po przecenie trafiają się perełki) - ale służą baaardzo długo, nic się z nimi nie dzieje.
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
ja mam mały biust ,jak ktoś to ladnie określił takie rodzyneczki i dlatego tez inwestuje zeby jakos to sie układało.triumpha mam kilka -uwielbiam je-sa wieczne a na co dzien to bardzo lubie kolorowe atlantica
ja niestety mam tylko jeden triumpha, jest świetny (dostałam go od Misia,.. kupił w ciemno )
Pozostałe na co dzień, to własnie takie bazarkowe za niewielkie pieniądze , ale marzę o tym żeby wszystkie wymienić na porządną bieliznę... (może kiedyś będzie mnie na to stać ) choź nie narzekam, noszą się dobrze.
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 1822 Skąd: warszawa
Wysłany: 12 Styczeń 2006, 11:28
Ja Tez kupuje takie z barazrku. Sa tanie, to ich plus. Poza tym niektóre są naprawde ładne (przynajmniej, takie jak ja lubie). Może są niezbyt wytrzymałe, ale dzieki temu, ze nie kosztuja duzo, moge sobie pozwolic na częstszy ich zakup. Dzieki temu moj B. moze bawić sie w odkrywce typu "ooo...nowy staniczek, mniam "
Co prawda mi tez marzą sie chociaz ze dwa komplety jakiejs powalającej bielizny dobrej firmy, ale póki co, wystarczy mi to co mam. Moze sobie przed wakacjami zaszaleje, zeby móc co prezentowac B. potem ; )
A co do typu, to push-up'y. Mam malutki biuścik i nie lubie, jak stanik dodatkowo mi go spłaszcza ; P. Za to w lato nie nosze staników w ogóle (to plus niedużych piersi )
Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 3128
Wysłany: 12 Styczeń 2006, 11:41
ja też noszę te bazarkowe, bo na nich mozna sporo oszczędzić a czasami nawet wytargowac niższą cenę hehe, a do tego wg mnie jest więęęęększy wybór pod względem kolorystycznym;)
_________________ Endless tears
Forever joy
To feel most every feeling
Forever more
Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 27 Gru 2005 Posty: 3959 Skąd: warszawa
Wysłany: 12 Styczeń 2006, 12:03
ja bardzo lubię staniki z Zary, moje małe B całkiem dobrze w nich wygląda. jakiś czas temu zakupiłam taki zupełnie miękki, bez żadnych usztywnień drutów itp i uwielbiam w nim chodzić. co prawda trzeba polować na przeceny, bo normalna cena biustonosza to 69,- :/ a chciałoby się zawsze też dół dokupić
poza tym Zara ma zazwyczaj śliczne wzory bielizny. polecam szczególnie teraz, bo przeceny. tydzień temu upolowałam komplet, za który w sumie zapłaciłam 60zł (normalnie wyszłoby 100). minus jest taki, że rozmiary wahają się od małego do dużego B (jeśli można to tak określić), nie wzięli pod uwagę kobiet z większym biustem, tylko typowe, płaskie europejki, jak ja
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6584 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 12 Styczeń 2006, 12:08
ja mam przykład jak moja siostra kupiła sobie spacjalnie na ślub lepszy stanik (firmy nie podam bo nie pamiętam) ale coś ok 200zł kosztował i skończyło się na tym że wzieła ode mnie mój z bazarku
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5492 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 12 Styczeń 2006, 15:20
a co bylo nie tak z jej stanikiem ze skonczylo sie na Twoim?
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
ja tez alizz bardzo lubie bielizne z "ciekawymi"wzorkami...jak jeszcze byłam z tym moim teraz juz byłym to był zafascynowany jaka bielizna może być fajna
a sa takie dni że mam wielka ochote poczuć sie damą i zakładam na siebie czarne koronki wyjątkowo sie czuję
a z bazarków nie kupuje,bo kiedys miałam jeden i szybko sie zniekszatałcił.wolę wydać wiecej i miec dobry komplecik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum