Jeszcze nie zarejestrowany? Aby dołączyć do forumowej społeczności wystarczy kliknać na tym pasku i uczynić to juz teraz! Zyskasz dostęp do całego serwisu.

Psyche & Soma Strona Główna Psyche & Soma
KOBIECE FORUM NIE TYLKO DLA KOBIET :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  Mapa GoogleMapa Google  KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Ogłoszenie 
Witamy na forum! Zapraszamy do dyskusji :)

Poprzedni temat «» Następny temat
nieznośne zaskórniki!!!!!!!!
Autor Wiadomość
mokosza
Pierwszy Raz

Wysłany: 16 Lipiec 2006, 11:02   

masz rację, tabletki rzczywiście działają tutaj cuda, sama się o tym przekonałam. Niestety przyszedł moment ze nie mogłam sobie pozwolic na ich kupowanie (moje byly drogie, a studiuje i mam mase innych wydatków więc zrezygnowałam:/)po trzech miesiącach od odstawienia problemy zaczęły wracać i w tej chwii jestem już w punkcie wyjścia:(

Magduś 
Gaduła

Pomogła: 3 razy
Wysłany: 17 Lipiec 2006, 13:33   

bijeczka napisał/a:
na zaskórniki bardzo pomół mi krem-peeling Clean&Clear

Nie wiem, czy są jakieś dwa różne, ale jeśli chodzi o 'Złuszczający żel do mycia twarzy Clean&Clear', to również polecam!

Dzięki temu, że perełki są delikatne, można tym myć twarz codziennie, a po jakimś czasie i przy regularnym stosowaniu, skóra twarzy będzie gładziutka i milusia w dotyku :)

A i pryszczy też mniej.

Midian 
Użytkownik "Sam Swój"

Wysłany: 7 Lipiec 2007, 21:50   

Ja mam na nosie i na brodzie :/ Pozbyć się cholerstwa nie mogę, tabletki (regulon) nie pomogły a chyba ciut nasiliły. Peelingów używać nie mogę, bo mam cerę naczynkową. Czasem uda się je powyciskać, ewentualnie pousuwać żywokostem. Ale czeka mnie wizyta u kosmetyczki. Mam dość tych czarnych kropek...

taka sobie 
Ten stan trzeba juz leczyć

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 14 Lipiec 2007, 22:16   

a myslalyscie o saunie? w saunie pory sie otwwieraja , pocimy sie niemilosiernie i oczyszczamy skore z toksyn.
bylam ostatnio w saunie na podczerwien, to chyba jedyna sauna ktora moge uzywac ze wzgledu na pekajace naczynka, i szczerz powiem ze skora na twarzy byla gladziutka jak po peelingu, wagry zrobily sie znacznie mniej widoczne. Bylam dopiero jeden raz a efekt wyczuwalny, mysle ze na dluzsza mete, przy regularnym stosowaniu , np 1x w tygodniu, moze to byc lek na wagry

Lilypie 1st Birthday Ticker

Midian 
Użytkownik "Sam Swój"

Wysłany: 16 Luty 2008, 21:26   

Ja sauny nie mogę -> rozszerzone naczynka.
Obecnie odkryłam plastry na nos, które wyciągają te zaskórniki - Działają!!! naprawdę wychodzi sporo tego paskudztwa. Z brody mi zniknęły, może dzięki pigułkom, a może dzięki kremowi skin set z vichy, którego zadaniem jest likwidowanie takiego świństwa.
Choć pomimo plastrów dalej mam te zaskórniki na nosie, to jednak sporo mniej.

milijka 
Tu już tylko odwyk może pomóc

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 16 Luty 2008, 21:55   

Midian, a jakie to plastry ??

Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Przeborka 
Moderator

Wysłany: 16 Luty 2008, 22:48   

Ja kiedyś spróbowałam takich plasterków, ale TANIEJ i lepiej wychodziło mi jednak małe dłubanie przed lusterkiem :-D

migottka 
Oficjalny "Psycho Somek"
PoLtErGeIsT

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 20 Luty 2008, 15:01   

Cytat:
Ja kiedyś spróbowałam takich plasterków, ale TANIEJ i lepiej wychodziło mi jednak małe dłubanie przed lusterkiem

ja raczej dłubie dosc reguralnie i nie mam z nimi wiekszego probelmu... ''odchwaszczam'' sobie nochal przy okazji kapielic czy dluzszego pobytu w łazience

live for the moments that take your breath away..

Przeborka 
Moderator

Wysłany: 20 Luty 2008, 15:33   

No mi na co dzień wystarcza tylko ręcznik szorstki, którym się dobrze wytrę po myciu :) a takie małe dłubanie, to raz w tygodniu. Pewnie nie muszę się tym zajmować bardziej, bo się nie maluję... :roll: tak mi się wydaje - że jak jakieś pudry, podkłady czy coś tam innego się nakłada, to te biedne pory wszystko zbierają nie? :kwasny:

alizz 
Oficjalny "Psycho Somek"

Wysłany: 20 Luty 2008, 20:19   

ja jak bym nie nakładała podkładu, to by ludzie uciekali przede mną. jestem blada jak d*** za przeproszeniem, mam plamy i pryszcze :evil:
kiedy to się skończy?! mam 21 lat, od 3 miesięcy biorę tabsy i ciągle to samo. shit.
to - to jest bardzo mało...

Odpowiedz do tematu