po odstawieniu tabletek anty. moja cera stała się nieznośna
na twarzy i dekolcie pojawiło się mnóstwo zaskórników. do tego w sierpniu ślubuję, a tego badziewia nie mogę się wogóle pozbyć.
czy macie jakieś na to sposoby? a może coś z "domowych" kosmetyków?
możesz też sie wybrać do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy. Średnio 2 dni po tym będziesz miała trochę zaczerwienioną buzię, ale za to później gładką jak pupcia niemowlaka i bez wągrów nio ale musisz wybrać zaufaną kosmetyczkę takie oczyszczanie troche boli, ale pozniej jest jakoś fajniej spojrzeć w lustro.
_________________ i wonder if i'll ever see you again...
Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 23 Kwi 2005 Posty: 1775 Skąd: Warszawa
Wysłany: 23 Czerwiec 2005, 07:43
no ja u sibeie zaplacilam cos ok 100 zl jak nie wiecej, za caly zestaw oczyszczania, troszke bolalo ale warto bylo:) w sumie przez jakies pare dni meczylam sie z czerwona twarza w kropki hihih
hmmm nio kosmetyczka do której czasem chodze bierze za oczyszczanie 65 złotych też z wszystkimi bajerami a pozniej tez dalej mi wyskakuja czarnuchy <huehue> chyba nie da sie tego uniknąc :/ chociaz wiecie, spoko jest maseczka z płatków owsianych (rozdrobnione płatki zalać wodą ciepłą, nałozyc na jakies 15 min) bo ładnie sciaga pory. moze to siła autosugestii ale mi sie wydaje ze pomaga
_________________ i wonder if i'll ever see you again...
Ja placę 50 zł, ale w tym mam:
-piwko przy kazdej wizycie
-kwasy w zime, algi w lato
-depilacja brwi
-i krem do domu (roboty kosmetyczki. Ma akurat to czego skora potrzebuje)
Takie cosik kosztuje ponad stowe, ale ja chodze do tej pani od tylu lat, ze place tylko polowe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum