Kremowy olejek pod prysznic Nivea Bath Care - naprawdę zauważyłam nawilżenie po kąpieli, a to się wcześniej nie zdarzało. Na razie mam próbkę, zamierzam kupic cała buteleczkę.
Krem Nivea Soft - lżejszy niż zwykły w niebieskim opakowaniu, jak dla mnie może byc
Pomadki: miałam naturalną i różaną (fajny kolorek), troszkę tłuste, teraz testuję inne, ale pewnie wrócę do Nivei.
Ja zakupiłam krem matujacy nawilżający na dzień zobaczymy jaki bedzie efekt Teraz jeszcze chciałabym zakupic krem na noc i żel
_________________ Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!
Drrr podejrzewam ze tez dobry bo garnier raczej dobra firma ja mam ten z nivea i na dzien i na noc oba sie sprawdzają i jestem zadowolona
_________________ Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!
Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 28 Wrzesień 2006, 12:34
ja mam garniera...
myślałam że pomoże mi z tym wydzielaniem sebum na twarzy...ale niestety na krótko używam już kilka dni i nic...pomaga na godzinę może 2 a póniej znów muszę przetrzeć skórę chusteczką, bo mimo, że mało ale czuję dyskomfort... a po nocy tak jak kazali nakładam ten krem a wstaję taka tłusta, że aż się śwecę...nie wiem co robić POMOCY
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum