Jeszcze nie zarejestrowany? Aby dołączyć do forumowej społeczności wystarczy kliknać na tym pasku i uczynić to juz teraz! Zyskasz dostęp do całego serwisu.

Psyche & Soma Strona Główna Psyche & Soma
KOBIECE FORUM NIE TYLKO DLA KOBIET :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  Mapa GoogleMapa Google  KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Ogłoszenie 
Witamy na forum! Zapraszamy do dyskusji :)

Poprzedni temat «» Następny temat
Nivea
Autor Wiadomość
Shinee
Pierwszy Raz

Wysłany: 7 Wrzesień 2006, 21:39   

Kremowy olejek pod prysznic Nivea Bath Care - naprawdę zauważyłam nawilżenie po kąpieli, a to się wcześniej nie zdarzało. Na razie mam próbkę, zamierzam kupic cała buteleczkę. :D

Krem Nivea Soft - lżejszy niż zwykły w niebieskim opakowaniu, jak dla mnie może byc :)

Pomadki: miałam naturalną i różaną (fajny kolorek), troszkę tłuste, teraz testuję inne, ale pewnie wrócę do Nivei.

d(Rr)r 
Oficjalny "Psycho Somek"

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 8 Wrzesień 2006, 08:13   

kupiłam ostatnio takie : http://www.nivea.pl/frameset.php

i takie: http://www.nivea.pl/frameset.php

zadowolona bardzo jestem :)

mała mi 
Oficjalny "Psycho Somek"

Pomogła: 4 razy
Wysłany: 8 Wrzesień 2006, 08:59   

Drrr ale to się otwiera ta sama strona na której nie ma żadnego konkretnego produktu :wink:

d(Rr)r 
Oficjalny "Psycho Somek"

Wysłany: 8 Wrzesień 2006, 09:51   

ło masz ;)
mam teraz żel peeling wash'n'refine

i mleczko oczyszczające milk away

iskierka666 
Gaduła

Wysłany: 15 Wrzesień 2006, 08:52   

Ja zakupiłam krem matujacy nawilżający na dzień :) zobaczymy jaki bedzie efekt :roll: Teraz jeszcze chciałabym zakupic krem na noc i żel :roll:
Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!

sarenka1983
Pierwszy Raz

Wysłany: 24 Wrzesień 2006, 18:32   

iskierka666 napisał/a:
Ja zakupiłam krem matujacy nawilżający na dzień :) zobaczymy jaki bedzie efekt :roll:

Używam tego kremu od x czasu - jak dla mnie rewelacja! :) A zawsze przetłuszczała mi się broda i miejsca wokół nosa...

d(Rr)r 
Oficjalny "Psycho Somek"

Wysłany: 24 Wrzesień 2006, 18:50   

sarenka1983 napisał/a:
iskierka666 napisał/a:
Ja zakupiłam krem matujacy nawilżający na dzień :) zobaczymy jaki bedzie efekt :roll:

Używam tego kremu od x czasu - jak dla mnie rewelacja! :) A zawsze przetłuszczała mi się broda i miejsca wokół nosa...

to teraz kupcie garniera matującego i same zobaczycie co lepsze :lol:

iskierka666 
Gaduła

Wysłany: 28 Wrzesień 2006, 11:00   

Drrr podejrzewam ze tez dobry bo garnier raczej dobra firma :) ja mam ten z nivea i na dzien i na noc :) oba sie sprawdzają i jestem zadowolona :)
Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!

landrynka1732 
Za późno na leczenie

Wysłany: 28 Wrzesień 2006, 12:34   

ja mam garniera...
myślałam że pomoże mi z tym wydzielaniem sebum na twarzy...ale niestety na krótko :( używam już kilka dni i nic...pomaga na godzinę może 2 a póniej znów muszę przetrzeć skórę chusteczką, bo mimo, że mało ale czuję dyskomfort... a po nocy tak jak kazali nakładam ten krem a wstaję taka tłusta, że aż się śwecę...nie wiem co robić :( POMOCY :(

Kate 
Tu już tylko odwyk może pomóc

Wysłany: 28 Wrzesień 2006, 12:35   

prawie wszedzie jest teraz promocja szamponow Nivea 5-6 zł wyprobowalam szmpon i odzywke i naprawde super! :D

Odpowiedz do tematu