tak, tylko venescin jest tańszy bo herbapolu i do tego nie tylko na kasztanowcu jak aescin ale też z rutyną i czymś trzecim (nie pamiętam czym... też na żyły)
_________________ Women don't make fools of men - most of them are the do-it-yourself types.
Ostatnio zmieniony przez Mimiru 19 Lipiec 2006, 18:15, w całości zmieniany 1 raz
ja nie lubię swoich nóg bo sa krzywe:/ w kształcie x
nie mogę nociś obcisłych spodni bo smiesznie wyglądam :smt022
ale za to nie mam celullitu,rozstępów,nadmiaru skóry,nic,poprostu sa gładizutkie,naciagnięte,poprostru milusie w dotyku:D uda i tyłeczek poprostu miodzio,mój robaczek je uwielbia:P
za to mam problem z łydkami,sa suche:/ żadna olivka,kremy nic nie pomaga:( są suche i koniec:/
dodam,że moje nózki nie zawsze były takie fajne w dotyku,były wrecz obrzydliwe:/
ale dostałamw prezencie od mamy zestaw kosmetyków z avonu,ujedrniajaca linia skin so soft,te zielone,poprostu rewelka,niedawno zkaupiłam ten sam zestaw bo sie skonczyły,była akurat promocja,cały zestaw 3 kosmetyków za 20zł:D a tak to jeden kosztuje w granicach 20zł.
polecam:)
_________________ a ty mi pokaż gdzie anioły wędrują po ziemi...
O kurde.. wyczuwam jakis romans [smilie=chytry.gif] :smt112
[słaby węch] nic nie wyczuwaj
ja to moze bym się i wdrapała,bo mam całe 159 cm :smt003
a tak w ogole,to chłopcy jednak też muszą dbac zeby ich nogi dobrze wyglądały
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum