w jednym z tematów któraś z Was napisała, że ten płyn ABE pomógł. mi niestety nie..
zaleczyłam odcisk w zeszłe lato plastrami, ale znów w tym samym miejscu wyskoczył, większy. ja już nie mam siły.
boolli..
_________________ Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie...
Hmm miałam takie odciski ze zmianą ropną (albo czymś podobnym) jak byłam w podstawówce. Męczyłam się długo, stosowałam maści apteczne i plastry i nic. Pomogło odmoczenie, pumeks i wydrapanie ich paznokciem.
Od tego czasu robią mi się takie "odciski" w postaci bardzo twardej skóry, których zdrzeć tarką trudno i kremy zmiękczające nie pomagają.
Ale może twoje da się wymoczyć w soli na odciski i wydrapać?
Mi ten płyn głębokie odciski zlikwidował. A długo smarowałaś Dibi? Bo mi to zajęło parę miesięcy. Jeżeli jest on aż taki, że sprawia Ci ból to ja bym poszła do lekarza. A na razie może kup sobie jakieś plasterki ochronne czy coś, żeby nie bolało przy chodzeniu.
płyn stosowałam z 2 miesiące.. regularnie. raz nawet odpadła mi spora jego część i myślałam, że to już( bo przesatło boleć) no i przestalam stosowac. moze powinnam dłużej a pozniej te plastry w mig spowodowały, że mi ten cały rdzeń wypadł (wydrapałam go bardziej, o!)
_________________ Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie...
ale robisz coś z nim?
teraz to u mnie też nie jest najgorzej. boję się tylko że powróci ten stan z zeszłego roku, że wystarczyło "źle" postawić stopę i już wyłam z bólu..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum