Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6584 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 14 Czerwiec 2007, 10:40 odżywki do włosów
jakieś ulubione,sprawdzone?
po płynnym jedwabie gliss kur (całkiem przyjemny) polubiłam odżywki w sprayu,miej się ich używa
myślę o tej:
Ekspresowa odżywka regeneracyjna Gliss Kur Oil Nutritive przeznaczona jest do włosów długich o rozdwajających się końcówkach.
Gliss Kur z olejkami pielęgnacyjnymi: araganowym i shea - zapewnia do 85% łatwiejsze rozczesywanie włosów i do 95% mniej rozdwojonych końcówek. Scan Repair Komplex dokładnie regeneruje i odbudowuje zniszczoną strukturę, bez nadmiernego obciążania włosów.
Odżywka bez spłukiwania.
cena jest smiesznie niska jak na 1kg
stosuja ja w salonach fryzjerskich
wlosy bez problemu sie rozczesuja, sa miekkie, slicznie pachna mlekiem i kokosem
wiec warto kupic sobie taka , i miec ja na baaardzo dlugo , niz wydac tyle samo i miec mniejsza.
Hej, no to i ja dodam swoja propozycje - balsam odzywka, ktorej uzywam, moim zdaniem bardzo dobra - wlosy ladnie lsnia i sa mocne - uzywam od jakiegos roku. Nigdy nie farbowalam niczym wlosow a ta odzywka sprawila ze mam taki ladny polysk, ze panie na ulicy pytaja czym farbowalam wlosy.
Kosztuje okolo 8 zl! nie wiecej!
Ale jak to z cudami - dla mnie cudo dla innych szajs...w kazdym razie polecam sprobowac! Ja nie mialam jakiegos wyraznego problemu z wlosami jak lupiez czy przesadne przetluszczanie sie i ten balsam tego nie zmienil - takze uwazam, ze warto za tak male pieniadze sprobowac.
widze, ze sprzedaja tez online.
aha, dodam jeszcze, ze ten balsam polecaja zostawic na wlosach - nie splukiwac ale ja tak nie robie.
ja po prostu uzywam go na samym poczatku - wmasowuje w glowe i potem myje wlosy szamponem razem z tym dwa razy i splukuje calosc.
Ja używam Biosilk - w małych buteleczkach z Farouk, no i zamawiam odżywkę z tej firmy co butt, ale z łożysk zwierzęcych i bambusa. Ta mleczna podobno za mocno obciąża włosy. Zresztą, dodatki "zwierzęce" podobno lepiej działają.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum