Tak miałam oliwke w zelu ale byłam po niej jakas taka cała tłusta zrezygnowałam
_________________ Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!
Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 07 Sty 2006 Posty: 5530 Skąd: z głębi duszy...
Wysłany: 21 Luty 2006, 22:39
też używam zazwyczaj, ale olejku relaksującego Nivea, ostatnio zawsze nawet nigdy, po żadnym chyba balsamiku, nie miałam takiej fajnej, gładziutkiej skóry jak po oliwce. a przypadkiem zaczęłam ją stosować... dostałam w prezencie od My Mann ( w celu masaży też ), ale zaczęłam stosować właśnie po kąpieli i jestem bardzo zadowolona!!!
_________________ Kropla Miłości warta jest więcej niż ocean rozumu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum