Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 947 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 31 Lipiec 2008, 07:20 opalanie
nie znalazłam takiego tematu, mimo ze przejrzałam tytuły wszystkich, ale jeśli coś to prosze moderatorki o zrobienie porządku!
wiec powiedzcie mi jak opalacie boki ciała? bo ja mam zawsze z tym problem, najlepiej to na plaży spacer, brzegiem morza, ale tak w mieście? jest jakaś rada? bo wyglądam śmiesznie
Dziewczyny help!
Jadę za dwa tygodnie do Egiptu. Jestem ogólnie blada straszliwie a wiadomo jakie tam jest słońce... Do tego zacznę brać pigułki, choć lekarz twierdzi, że nic się nie powinno stać.
Mam dylemat - iść do solarium przed Egiptem czy nie?
Jakie kupić kosmetyki, teraz wybór jest mały. Ja myślałam nad jakąś 100ml Biodermą 50+ cena 55, do tego jakiś L'oreal za 54 40stka oraz Lirene dla dzieci 30stka. Ale ceny są straszne i myślę czy nie lepiej kupić Biodermę 50+ i Lirene dla dzieci 50tkę i 30stkę. Jak myślicie, da radę?
Macie jakieś pomysły i propozycje?
Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2967 Skąd: Bywater
Wysłany: 18 Wrzesień 2008, 20:36
dlatego idz na solarium pare razy
bez solarium uzylabym 30, po solarium mozesz poeksperymentowac napierw 30 pierwsze 2 dni a potem 20
40 i 50 to sunblocki, czyli 0 opalenizny. Stosuje sie je tylko na dzieciach, na twoim miejscu bym max 30 kupila. Reszta to wyrzucanie pieniedzy.
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Hmmm no pójdę ze dwa razy na 5 minut i zobaczymy co z tego wyjdzie. To może sobie kupię jedną 40 stkę na wszelki wypadek, 30 i 20. Tylko z jakiej firmy najlepiej? NIe chcę wydawać ponad 100zł na to bo aż tyle nie mam.
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5201 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 18 Wrzesień 2008, 21:04
a ja w tym roku opalałam się najpierw na 10 a potem na 2 i jakoś się nie spaliłam bardziej niż zazwyczaj przy 30 i 15.
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6390 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 18 Wrzesień 2008, 21:15
ja głównie opalałam się na 9 w Chorwacji i się nie spaliłam no ale ja już byłam troszkę opalona i moja skóra nie ma tendencji do poparzeń
tak jak Kikker mówi,50 to juź blokery,ja bym obstawiala 20 dla Ciebie i wizytę w solarium,ja też tuz przed wyjazdem bylam na solarium aby przyzwyczaic skore do słońca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum