A ja dostałam wczoraj od kuzynki tarkę do stóp i kredke do oczu wysuwaną kredka juz moge powiedziec po 1 uzyciu ze jest bardzo fajna.. od 6 rano sie jeszcze trzyma i nie rozmazuje:)
Ja jestem konsultantką tej firmy więc mam sporo i się orientuję.
Świetna jest seria z aloesu. Żel pod oczy jest rewelacyjny. Tak samo dobry jest peeling do twarzy.
Mam tez żel wyszczuplający i peeling pod prysznic z alg, i też jestem z nich zadowolona.
Tak samo utwardzacz do paznokci, zanim użyłam potwornie się rozdwajały. W ciągu 2 tyg nastąpiła znaczna poprawa, a teraz po miesiącu sa długie i mocne
Ostatnio nabyłam podkład nawilżający. I jestem z niego bardzo zadowolona.
Dosyć trwałe są cienie do powiek z vision ale te nowe. Mam tez korektor z tej serii, rzadko go jednak używam.
Z perfumów mogę polecić Freyę - bardzo przyjemny orzeźwiający zapach. Z męskich Freya - choć lekko pachnie jak damski, jest bardzo świeży. Tak samo ładny zestaw to Midsummer man i women - orzeźwiające z owoców i kwiatów. Ale żeli pod prysznic i dezodorantów w areozolu zdecydowanie nie polecam.
Do waszych mam - poleciłabym serie Time reverse. Nie jest tania, ale moja mama która ma 65 lat używa go i widac poprawę, w postaci wygładzenia zmarszczek.
Dobry jest krem Radiance - rozświetlający - sama mam i jestem zadowolona. I krem na noc z witaminą A - w tej chwili w promocji za 10:90zł.
Od przyszłego miesiąca nowy krem przeciwko zaczerwienieniu do cery naczynkowej. Cena startowa 39.90. Kusi mnie
Gdyby któraś chciała obejrzeć katalog to można to zrobić przez sieć na www.oriflame.pl
A jeśli macie pytania co do jakiś kosmetyków służę pomocą
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6585 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 28 Grudzień 2005, 21:40
kupiłam go ponownie nie lubię słodkich zapachów więc taki nie jest,ale nie umiem go opisać jakie nutki zapachowe tam są
zapach utrzymuje się długo,jest taki jak moja mama mówi nowoczesny
----------------------------------------------------------------------
a miał ktoś z tych zapachów Eclipse ?
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6585 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 15 Luty 2006, 11:28
landrynka1732 napisał/a:
ja kupuję kredkę do oczu czarną visions...naprawdę polecam jest bardzo mocna wyrazista i długo utrzymuje się na oczkach gdzie bym nie pomalowała
i zapach sun też lubię słodki taki dziewczęcy
Długo już uzywam kosmetyków tej firmy, sa naprawde dobrej jakości i godne polecenia. Byłam nawet konsultantka, ale głównie sama kupowałam No i uwielbiam zapach Eclat jest boski. Zapachy o których mówicie Sun, Moon, Eclipse też sa śliczne... lubie je wszystkie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum