uwielbiam ta firmę - robi na prawde dobre kosmetyki które docierają do Polski w niezmienionej (pogorszonej) formie jak w przypadku niektórych innych firm - z resztą nie tylko kosmetycznych.
Mam żel z algami i mimo że nic nie było tam napisane o rozstępach to mi je zmniejszyło (miałam paskudne duże białe pręgi z okresu dorastania)
poza tym - szampon brzozowy - cudo - włosy przetłuszczają mi się co dzień - po tym szamponie wytrzymują aż 2 dni - co w moim przypadku rekord nie do pobicia
tonik do buzi też działa bez zastrzeżeń i z perfum jestem zadowolona ...
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6585 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 19 Lipiec 2006, 09:49
super sprawa-brązowy kremowy rozświetlacz-taki daje efekt a jak się nazywa to nie za bardzo wiem(nr.2585)w takim zamykanym pudełeczku
ale chyba już to wycofali
zakupilam normalizujacy żel na noc do cery mieszanej i tłustej
Cytat:
Wspomaga odnowę komórkową, wygładza skórę, przywraca jej równowagę i zapobiega przedwczesnemu starzeniu się, zwęża pory skórne. Rano obudzisz się z promienną, świeżą cerą, która dłużej zachowa matowy wygląd. Do cery mieszanej i tłustej.
Jest to raczej krem niż żel. Dość rzadki. Po nałożeniu jest wrażenie tłustości, po chwili wchłania się całkowicie. Bardzo ładne opakowanie z "miękko" zakręcającym się wieczkiem. Pachnie świeżo i przyjemnie.
po pierwszej nocy- ok. rano cera byla bardzej matowa
Kupiłam sobie maseczkę różaną maseczkę nawilżającą, zaraz otestuję bo pachnie ślicznie. No i jak tylko wpłynie trochę kaski kupię sobie nowy zapach embrace -śliczny, dosyć trwały i odrobinę przypomina mi ninę ricci ninę, a do tego kapsułki z olejkiem z witaminą c.
Teraz tylko czekać na kasę....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum