Z ich kosmetyków posiadam:
Odświeżający spray do stóp => ładnie pachnie mięta i rzeczywiście odświeża
Odświeżający żel pod oczy aloesowy => nie mam zdania
Odświeżający żel pod prysznic Colour therapy => mój nowy nabytek, jeszcze nie uzywałam
Maseczka oczyszczająca do cery tłustej a także maseczka z glinką => tylko je stosuje, są naprawde super i niedrogie (w promocji ok. 13 zł) POLECAM
Mój ostatni HIT : Normalizujacy podkład do cery normalnej i mieszanej Postanowiłam zaryzykować i opłaciło sie jestem baaardzo zadowolona z niego wczesniej używalam podkladow z avonu: p.wear i antystresowy i moge smialo powiedziec, ze ten jest o niebo lepszy. Mniej sie swiece i nie ma efektu maski fajny fajny
Wysłany: 6 Październik 2005, 18:16
Ja kiedyś, kiedyś dostałam od koleżanki perfumki tej firmy. Była taka seria składająca się z 4 zapachów. Mi wpadła w ręce buteleczka ze słoneczkiem o słodzutkim i ślicznym zapachu...Były naprawde fajniutkie!
Zastanawiam się czy nadal mają jeszcze je w ofercie ...
Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 12 Październik 2005, 22:14
ja kupuję kredkę do oczu czarną visions...naprawdę polecam jest bardzo mocna wyrazista i długo utrzymuje się na oczkach gdzie bym nie pomalowała
i zapach sun też lubię słodki taki dziewczęcy
Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 30 Maj 2005 Posty: 2264 Skąd: Radom
Wysłany: 15 Październik 2005, 12:23
Ja bardzo lubie Oriflame, a szczególnie serie visions mam od nich tusz do rzęs, jedyny jaki mnie nie uczula, pełno cieni do powiek które są fantastyczne, krem do stóp, krędkę też visions baqrdzo dobra firma
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek,nigdy niewiesz na co trafisz;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum