Polecam serię Sunsilka do rudych , brązowych i blond włosów - wszystkie trzy bardzo ładnie pachną, ale nie tylko w butelce, jak w przypadku np. Timotei, na włosach po wysuszeniu zapach też długo się trzyma, dlatego ja tej serii daję 4+ stosowałam szampon plus odzywkę do włosów brązowych, plusem jest również łatwe rozczesywanie włosów i fajny połysk
Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 23 Kwi 2005 Posty: 1775 Skąd: Warszawa
Wysłany: 20 Lipiec 2006, 09:12
opuncja napisał/a:
a jak Wam się podobal balsam 24-godzinne nawilżenie Johnson's, taki różowawa delikatnie butelka, pomaga podobnno zlikwidować 3 oznaki suchości skóry mialyście go kiedyś??? ślicznie jak dla mnie pachnie, ale jak działa?????????????????? wiecie cosik???
kupilismy go ostatnio dla tego mojego, ładnie pachnie , dobrze nawilza ale strasznie sie lepi :/ Nie dosc ze mam rece całe polepione to skore tez ":/ ale nie wiem moze tylko ja tak mam
Wysłany: 22 Lipiec 2006, 21:11
reenatka napisał/a:
opuncja napisał/a:
a jak Wam się podobal balsam 24-godzinne nawilżenie Johnson's, taki różowawa delikatnie butelka, pomaga podobnno zlikwidować 3 oznaki suchości skóry mialyście go kiedyś??? ślicznie jak dla mnie pachnie, ale jak działa?????????????????? wiecie cosik???
kupilismy go ostatnio dla tego mojego, ładnie pachnie , dobrze nawilza ale strasznie sie lepi :/ Nie dosc ze mam rece całe polepione to skore tez ":/ ale nie wiem moze tylko ja tak mam
niestety, Reenatko, nie tylko Ty tak masz.... kurka wodna, musze z nim jakoś żyć choc chwilkę... a ostatnio widziałam taki fajny, pachnący KRÓWKAMI balsam opalający do ciala DAX COSMETICS... super zapach... moze teraz ten???
_________________ Kropla Miłości warta jest więcej niż ocean rozumu...
Dołączam do fanek herbala A jeżeli chodzi o balsam, to z Ives Rocher "Ode l'amour" jest cudowny! Ślicznie pachnie, dobrze nawilża i ma delikatny brokacik
tez sie dołaczam herbal pachnie cuuudownie. I jeszcze mi sie podoba Pantene Pro V niebieski, tez ładnie pachnie. No i Elseve. hmmm a z balsamow do ciała... kiedys podobał mi się brzoskwniowy z Avonu, ale teraz po dłuzszym stosowaniu stwierdzam, że jest za słodki i jak tylko gdzies czuje balsam brzoskwiniowy to uciekam no i zapomniałabym... ogolnie zielona herbata pachnie zachecajaco we wszystkich kosmetykach.
_________________ i wonder if i'll ever see you again...
_________________ Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum