Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5491 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 10 Maj 2006, 22:01
i co, na takim pedikiurze wszystko mi calkiem usuna? nie bedzie sladu? i potem tylko bede musiala podtrzymywac to?
bo kremy raczej odciskow mi nie usuwaja
a mam stopy gorsze niz facet. az mi sie nie chce na nie patrzec.
a lubie jak są ładne.
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Odciski i twardą skórę udało mi się zmiękczyć, smarowałam się i nawilżałam mocno ostatnio Zawsze obcinam i wyrównuję sama, a maluję bezbarwnym lakierem - wyglada naturalnie, ale zadbane.
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 28 Gru 2005 Posty: 929 Skąd: z miasta Złego ;]
Wysłany: 11 Maj 2006, 20:18
ale jak to sie raz zacznie usówać to chyba tak ciągle trzeba będzie, tak mama mówi...
_________________ Dobrze, że spotkałem tylu ich
Wyjątkowych, zwykłych - tak jak ja
I opowiedzieli mi
Że bez marzeń, pragnień tych
Życie wtedy traci sens...
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5491 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 11 Maj 2006, 20:28
to lepiej nie usuwać i je ciągle mieć?
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Jeśli się nie ma strasznie dużo tego, bardzo twardych pięt to można nie usuwać, tylko non-stop nawilżać. Wtedy nawet nie jest zauważalne, jeśli ten naskórek jest nieco grubszy.
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6584 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 12 Maj 2006, 20:51
no niestety niektóre pedicurzystki tego używają,zapomniałam czy to ma jakąś specjalistyczną nazwę
takim przyrządem ścina się zbędny zrogowaciały naskórek
jeszcze 3 lata temu uczyli nas na czymś takim
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum