Wiek: 20 Dołączyła: 12 Cze 2005 Posty: 670 Skąd: Warszawa
Wysłany: 11 Lipiec 2005, 13:10
tez z avonu z brazowym cukrem jest fajny, ale troszeczke moglby miec bardziej wlasciwosci scierajace..
_________________ .....:::::"Prawdziwa miłość szybko spisuje testamenty".:::::.....
"Zabił legionista smoka, w płaszcz z atłasu wytarł miecz, czarna zdobi go posoka smocza. Śmierć - rycerska rzeź."
Wiek: 20 Dołączyła: 12 Cze 2005 Posty: 670 Skąd: Warszawa
Wysłany: 12 Lipiec 2005, 20:47
zgadzam sie, dlatego (chociaż zadko mi sie to zdarza) pojde jutro do drogeri i zakupię sobie owy po raz kolejny.
_________________ .....:::::"Prawdziwa miłość szybko spisuje testamenty".:::::.....
"Zabił legionista smoka, w płaszcz z atłasu wytarł miecz, czarna zdobi go posoka smocza. Śmierć - rycerska rzeź."
huh konczy mi sie peeling i musze kupic nowy.najlepiej taki zeby od razu i maseczke dobrac
wiec tutaj chyba emilcia najbardziej mi pomoze
cere mam raczej mieszana,troche wagrow .lubie takie peelingi gdzie mocno czuc ziarna.mialam st ives.moze byc.ale ja potrzebuje do tego jeszcze maseczki ktora sciagnie ,zmatuje ;/ i tak zebyb wydala na to i na to max 20 pln
bo dzisiaj na zakupy sie wybieram
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum