Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2966 Skąd: Bywater
Wysłany: 18 Sierpień 2007, 21:21
bardzo delikatnie nadaja kolor, wyglada to raczej jak zdrowe naturalne usta
ale wielkim atutem jest ze jako blyszczyk wcale nie wysusza, ale ladnie nawilza usta
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
u mnie ciężko jakoś z kolorem,bo mam takie blade usta
U mnie wręcz przeciwnie, mam naturalnie intensywny kolor ust i te wszystkie róże i naturalne odcienie u mnie są niewidoczne.
Teraz używam truskawkowej pomadki nivea i jest ok, a z błyszczyków muszę mieć ciemniejsze.
Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 20 Sierpień 2007, 17:12
ja kocham mój mały z L'oreala Watershine gloss/lustrzany połysk
wygodny pędzelek, kolor bezbarwny, długo się utrzymuje, zapach i smak ok
uwielbiam go za konsystencję, miękki pędzelek i małe opakowanie
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6585 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 5 Wrzesień 2007, 07:16
dobry blyszczyk,tak super nablyszcza i nie jest drogi golden rose,w roll-on-nie co jest dla mnie wygodniejsze,ale coś jest malo wydajny,może starcza na jakiś miesiąć-dwa
kończę już drugi chyba że normalnie tak się zużywają jak się częsciej używa
Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 3128
Wysłany: 5 Wrzesień 2007, 09:59
ja mam naturalnie czerwone usta, więc zawsze staram się je troszeczkę rozjaśnić, ponieważ ich naturalny odcień wg. mnie nie pasuje do mnie;-)
uzywam aktualnie błyszczyka Eveline i j4estem z niego zadowolona, bo bardzo długo trzyma się na ustach, a od czasu do czasu używam odzywczego balsamu do ust (brzoskwinia i mleczko migdałowe) z Avonu, który dba o ich nawilżenie:-)
_________________ Endless tears
Forever joy
To feel most every feeling
Forever more
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum