Pomogła: 2 razy Dołączyła: 27 Lut 2005 Posty: 2958
Wysłany: 4 Grudzień 2007, 16:24
A ja po tym, co usłyszałam jak ostatnim razem umalowałam usta, to zanim znów wezmę pomadkę do ręki minie wieczność chyba Co z tego, że powiedział to pijany facet, ale jednak
[a naprawdę nie było źle ]
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 27 Lut 2005 Posty: 2958
Wysłany: 6 Grudzień 2007, 04:10
Zaczął od tego, że co ja mam na ustach i w ogóle, co ja z nimi zrobiłam??!! Ja na to, że umalowałam niestety to ubodło w jego odczucia estetyczne (brązowa pomadka+konturówka w tym kolorze) i nasłuchałam się jeszcze kilka razy o tym, jak to brzydko wygląda, bo przerywał rozmowę o czymś innym tą gadką co za *$%&*#($ no mówię Ci a na koniec, że mam bardzo ładne usta i że nie powinnam ich tak brzydko eksponować. (wtf??!!) a kim on jest żeby mi takie rzeczy mówić? Znalazł się... [bez nazwisk/wyzwisk ]
Powiedziałabym mu coś, ale przyjdzie mi pewnie mieć jeszcze z gościem zajęcia, więc się w język ugryzłam i sobie poszłam w drugi kąt knajpy. Argh
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5201 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 2 Wrzesień 2008, 14:54
to jakieś dziwne naprawdę
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 947 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 2 Październik 2008, 12:52
skusiłam sie na balsam do ust kokosowy, z Ziaji i zapach ma powalający, ale obawiam sie ze bede go musiała używać na zmiane z wazeliną, bo z doświadczenia wiem ze takie rzeczy bardzo mi wysuszaja, no ale nie mogłam sie oprzeć zapachowi i mojemu też sie podoba i spakuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum