pielegnacyjnie:tisane,balsam body basics albo blyszczyki (dla mnie bardziej balsamiki) inglot sprint
blyszczykowo:glam shine sorbet,effet 3d bourjois no i lancome juicy tubes...:)
szminki:clinique
A używała może któraś z was balsamu ochronnego do ust NEUTROGENA w takiej charakterystycznej tubce 15ml????? Bo ja zdecydowałam się na niego całkiem przypadkiem minionej zimy i na początku byłam bardzo rozczarowana ale po dłuższym użytkowaniu odkryłam, że ten balsam ma naprawdę pozytywny wpływ na moje usteczka. Bardzo mi pomógł pokonać suche i spierzchnięte usta. A czytałam o nim wszędzie wiele złych opinii i dlatego ciekawa jestem co wy powiecie...
Wysłany: 16 Maj 2005, 20:42
zapraszam na recenzję błyszczyka Eveline
ślicznie pachnie-bardzo słodziutko,taką gumą balonówką
jest to wersja błyszczyka holografic,drobinki błyszczące są naprawdę widocznie,ale ślicznie to wygląda
zastanawiam się dlaczego co chwilę go oblizuję z ust
kupiłam 2 jeden za 5zł drugi za 11zł i jeden z nich mam na zbyciu jakby ktoś chciał
ostatnio doszłam do wniosku (razem z moim chłopcem), że uzależniłam się od wszelakiego rodzaju pomadek, błyszczyków
najbardziel lubię te kleiste, gęste, i ślicznie połyskujące (moj facet ich nieznosi)
polecam Wam (jeśli takie właśnie gęste i kleiste lubicie) tanie błyszczyki firmy:Lovely ...to błyszczyki w tubkach z drobinkami-cena 6 zł...uwielbiam nakładać go hektolitrami co 10 minut dostępne w rossmanie
innym również fajnym,ale już nieco droższym jest błyszczyk nivea (13 zł)
pomadki (ja używam tylko bezbarwnych) -nivea-wypróbowuje wszelakie smaki i zapachy
Chyba zaden facet nie lubi calowac ublyszczykowanych ust - i chyba kazdy chcialby zeby jego dziewczyna slicznie wygladala ;]
Ja ostatnio kupilam sobie megarozowy blyszczyk z Lovely za 2,90 w ksztalcie kwiatuszka i jest fajny Ale najladniejszy kupila mi kolezanka w stanach i nie mam pojecia jakiej firmy jest, ale to taka fajna kuleczka, jedna polowa fioletowa a druga rozowo-brokatowa - pachna lukrecja wiec na poczatku mialam obiekcje ale juz sie przyzwyczailam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum