1)jakie polecacie błyszczyki do ust?
2)miałam pomadkę z drobinkami brokatu jakby,tak ślicznie się mieniła ale to była próbka i nie wiem jaka to forma może być może komuś coś przyjdzie do głowy?
balsam Tisane zawsze
do tego błyszczyk AA lub Palomy - te z ściętym dozowniczkiem, w tubce
no i pomadki tylko rimmela, bo w miare tanie a nie wysuszają mi ust na wiór jak to w innych firmach niestety bywa
A dla mocniejszego efektu Glam Shine ale pod niego trzeba polozyc odrobine pomadki nawilzajacej, no i jak jesz/pijesz - poprawiac ale za to efekt jak marzenie
No właśnie, apropos tego L'OREAL GLAM SHINE...Naprawdę warto? Naprawdę ma aż tyle zalet i jest taki dobry?
Czytałam o nim mnóstwo dobrego ale zanim się zdecyduję < a krążę już dłuuugooo wokół niego> chcę poznać jeszcze wasze opinie.
Tak. Naprawde jest taki dobry. Usta po nim maja piekny kolor, pieknie sie blyszcza, konturowka niepotrzebna, wydaja sie optycznie wieksze. Latwo tez wyregulowac natezenie koloru - nakladasz mniej albo wiecej po prostu. Te najwczesniejsze troszeczke wysuszaly, dlatego ja uzywam pod nie pomadki bezbarwnej nivea - ale teraz juz chyba nie wysuszaja Nie probowalam tych nowych serii - Juice i jeszcze jakas tam, ale z tego co wiem, tez sa dobre
wiem, że to rzecz gustu ale jakie kolory poleciłybyście najbardziej???
z tego co pamiętam to odcieni różu jest naprawdę sporo, a takie mnie najbardziej interesują ale skoro są tu osoby tak dobrze zaznajomione z tym błyszczykiem to chciałabym się dowiedzieć czy są jakieś odcienie takie...naprawdę niesamowite...
Ja ostatnio mialam taki fajny odcien rozu - troche bordowy ale nie pamietam jak sie nazywal, szit, moja siostra go ma u siebie, wiec jak bede z nia wieczorem rozmawiac to zapytam.. wydaje mi sie ze to byla piatka (mercury crystal) ale nie dam sobie glowy za to uciac
No ja też używam balsamu Tisane - nic innego mi nie pomaga na spierzchniete usta.
A błyszczyki to rónie - najbardziej lubię firmy Manhatan - o smaku jogurtowo-truskawkowym.
Na noc nakładam grubą warstwe maści z witaminą A i wtedy rano nie mam problemu z wysuszonymi na wiór wargami.Co do pielegnacji na dzień Tisane pachnące miodem lub krem uniwersalny (malenka gramatura ;na łokcie ,na piety ,na usta ,na małe ranki , na siniaki na suche wybroczynki ) z Oriflame.A zeby mialy kolor -sama sporzadzam blyszczyk z resztki szminki i wazeliny aptecznej-to takie proste
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum