Jeszcze nie zarejestrowany? Aby dołączyć do forumowej społeczności wystarczy kliknać na tym pasku i uczynić to juz teraz! Zyskasz dostęp do całego serwisu.

Psyche & Soma Strona Główna Psyche & Soma
KOBIECE FORUM NIE TYLKO DLA KOBIET :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  Mapa GoogleMapa Google  KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Ogłoszenie 
Witamy na forum! Zapraszamy do dyskusji :)

Poprzedni temat «» Następny temat
piękne usteczka:)
Autor Wiadomość
Emilcia 
Główny Moderator

Pomogła: 3 razy
Wysłany: 11 Kwiecień 2005, 21:49   piękne usteczka:)

1)jakie polecacie błyszczyki do ust?
2)miałam pomadkę z drobinkami brokatu jakby,tak ślicznie się mieniła :) ale to była próbka i nie wiem jaka to forma może być :? może komuś coś przyjdzie do głowy?

Kate 
Tu już tylko odwyk może pomóc

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 11 Kwiecień 2005, 22:18   

Bleh.. nie lubie błyszczyków, bo sie lepią.. Z brokatem to różowa malusia z avonu

Mimiru 
Za późno na leczenie

Wysłany: 11 Kwiecień 2005, 22:31   

balsam Tisane zawsze :)
do tego błyszczyk AA lub Palomy - te z ściętym dozowniczkiem, w tubce
no i pomadki tylko rimmela, bo w miare tanie a nie wysuszają mi ust na wiór jak to w innych firmach niestety bywa :(

imbir 
Oficjalny "Psycho Somek"

Wysłany: 12 Kwiecień 2005, 11:52   

A dla mocniejszego efektu Glam Shine :) ale pod niego trzeba polozyc odrobine pomadki nawilzajacej, no i jak jesz/pijesz - poprawiac :) ale za to efekt jak marzenie :)

People, what's with all the evil misery?

żabcia
Pierwszy Raz

Wysłany: 12 Kwiecień 2005, 12:44   

No właśnie, apropos tego L'OREAL GLAM SHINE...Naprawdę warto? Naprawdę ma aż tyle zalet i jest taki dobry?
Czytałam o nim mnóstwo dobrego ale zanim się zdecyduję < a krążę już dłuuugooo wokół niego> chcę poznać jeszcze wasze opinie.

...je ne t'aime pas sous ca a qui tu es mais sous ca quel tu es quand je vis avec toi...

imbir 
Oficjalny "Psycho Somek"

Wysłany: 12 Kwiecień 2005, 13:00   

Tak. Naprawde jest taki dobry. :) Usta po nim maja piekny kolor, pieknie sie blyszcza, konturowka niepotrzebna, wydaja sie optycznie wieksze. Latwo tez wyregulowac natezenie koloru - nakladasz mniej albo wiecej po prostu. Te najwczesniejsze troszeczke wysuszaly, dlatego ja uzywam pod nie pomadki bezbarwnej nivea - ale teraz juz chyba nie wysuszaja :) Nie probowalam tych nowych serii - Juice i jeszcze jakas tam, ale z tego co wiem, tez sa dobre :)

żabcia
Pierwszy Raz

Wysłany: 12 Kwiecień 2005, 13:22   

wiem, że to rzecz gustu ale jakie kolory poleciłybyście najbardziej???
z tego co pamiętam to odcieni różu jest naprawdę sporo, a takie mnie najbardziej interesują ale skoro są tu osoby tak dobrze zaznajomione z tym błyszczykiem to chciałabym się dowiedzieć czy są jakieś odcienie takie...naprawdę niesamowite... :D

...je ne t'aime pas sous ca a qui tu es mais sous ca quel tu es quand je vis avec toi...

imbir 
Oficjalny "Psycho Somek"

Wysłany: 12 Kwiecień 2005, 13:29   

Ja ostatnio mialam taki fajny odcien rozu - troche bordowy :) ale nie pamietam jak sie nazywal, szit, moja siostra go ma u siebie, wiec jak bede z nia wieczorem rozmawiac to zapytam.. wydaje mi sie ze to byla piatka (mercury crystal) ale nie dam sobie glowy za to uciac

weronik
Gaduła

Wysłany: 12 Kwiecień 2005, 13:31   

No ja też używam balsamu Tisane - nic innego mi nie pomaga na spierzchniete usta.
A błyszczyki to rónie - najbardziej lubię firmy Manhatan - o smaku jogurtowo-truskawkowym.

Margarette
Nieśmiały Użytkownik

Wysłany: 12 Kwiecień 2005, 17:00   

Na noc nakładam grubą warstwe maści z witaminą A i wtedy rano nie mam problemu z wysuszonymi na wiór wargami.Co do pielegnacji na dzień Tisane pachnące miodem lub krem uniwersalny (malenka gramatura ;na łokcie ,na piety ,na usta ,na małe ranki , na siniaki na suche wybroczynki ) z Oriflame.A zeby mialy kolor -sama sporzadzam blyszczyk z resztki szminki i wazeliny aptecznej-to takie proste :D

PER ASPERA AD ASTRA

Odpowiedz do tematu