Wiek: 20 Dołączyła: 12 Cze 2005 Posty: 670 Skąd: Warszawa
Wysłany: 28 Luty 2006, 16:05
Miałam kiedyś tusz tej firmy, był podkręcająco wydłużający. Kurde poprostu był świetny, super podkrecał i wydluzal, nie zostawial grudek ani sie nie kruszyl.Ważne też,że nie był taki "mokry" to znaczy przy malowaniu nie zistawiał kleksów. Rzeski byly gładkie, takie zalotne. Mialam go dość długo i cena bardzo przystepna bo pamietam ze kosztowal cos kolo 15-20zł.
_________________ .....:::::"Prawdziwa miłość szybko spisuje testamenty".:::::.....
"Zabił legionista smoka, w płaszcz z atłasu wytarł miecz, czarna zdobi go posoka smocza. Śmierć - rycerska rzeź."
Wiek: 20 Dołączyła: 12 Cze 2005 Posty: 670 Skąd: Warszawa
Wysłany: 28 Luty 2006, 16:48
On był taki średniej grubości, srebny. Nie wiem czy byl wcześniej seledynowy,byc moze. Miał taką fajną, szczoteczkę w kształcie półksiężyca.
_________________ .....:::::"Prawdziwa miłość szybko spisuje testamenty".:::::.....
"Zabił legionista smoka, w płaszcz z atłasu wytarł miecz, czarna zdobi go posoka smocza. Śmierć - rycerska rzeź."
A ja miałam podkład i był zupełnie do niczego Wogóle nie trafiony zakup
_________________ Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!
Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 07 Sty 2006 Posty: 5530 Skąd: z głębi duszy...
Wysłany: 2 Marzec 2006, 11:48
Też kiedys TUSZ tej firmy miałam. BARDZO DOBRY BYŁ!!! super podkręcał! ale dziwne, bo potem jakoś nie mogłam go nigdzie dostać.... czyżby wycofali go z produkcji a był taki dobry...
_________________ Kropla Miłości warta jest więcej niż ocean rozumu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum