Wysłany: 6 Lipiec 2006, 17:20 płukanki dla blondynek
Dziewczyny-blondyny czy używacie płukanek do włosów, aby pozbyć się zółtego odcienia lub nadać im platynowy odcień?
Ja zakupiłam ostatnio płukankę Delia <srebrną, choć kolor płynu jest ciemno fioletowy> i powiem szczerze, ze jestem zadowolona. Po pierwszym spłukaniu pasemka przybrały fioletowy odcień, ale polałam je prysznicem i po wysuszeniu pozostał leko szarawy, jasny odcien, który bardzo mi się spodobał Polecam
Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 3128
Wysłany: 7 Lipiec 2006, 06:57
Mój kuzyn zawsze szoruje mi po wszystkim włosy takim szaponem dla włosów rozjaśnianych, który także ma kolor fioletowy W sumie to strasznie mi się podoba taki odcień fioletu, ktory zostaje na pojedynczych pasemkach Jak pojadę do niego, to się zapytam jaką nazwę ten szampon nosi i ile kosztuje
_________________ Endless tears
Forever joy
To feel most every feeling
Forever more
Pomogła: 2 razy Wiek: 30 Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 3427 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 7 Lipiec 2006, 21:58
Ja używałam zarówno szamponu welli jak i tych płukanek delii, efetkt jest podobny, choć płukanka o wiele tańsza. Z tym że płukanką mozna uzyskać różne odcienie intensywme lub mniej, a po szampnie takie delikatne rozjasnienie.
_________________ ciesz się życiem takim jakie jest i jakie przychodzi
ja uzywam tego szamponu z welli. Nazywa sie regenal. kosztuje ok 18 zl. Myje wloski codziennie i wystarcza mi na ok. 3,5 tyg. Jest b. dobry moim zdaniem i faktycznie nie mam po nim zoltych wlosow, tylko takie jasniutkie, platynowe. Wiem ze jest tez w rossmanie szampon dzialajacy podobnie. Jest znacznie tanszy, bo kosztuje cos ok. 7-8 zl, ale nie wiem jak dziala, bo nie uzywalam.
_________________ I Love This Game.. GKS Katowice !!
Ja nie chcę mieć platyny na głowie. Wolałabym złoty. Kiedyś używałam szamponów dla blondynek, ale ostatnio olałam i starcza mi jedwab na koniec. Na szczęście nie mam żółtego koloru.
Ja dostałam od mojego fryzjerka tez taki fioletowy loreal professional. Bardzo fajne bo włosy są platynowe i wyglądają nieźle. Ale to pewnie wszystkie szamponiki te fioletowe tak działają.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum