Pomogła: 2 razy Wiek: 30 Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 3427 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 28 Listopad 2008, 13:41
moj tez nie jest różowy i faktycznie bardzo naturalnie wygląda. Dziś tak na szybkiego raczej było więc nic więcej narazie nie mog epowiedziec. Aaaaa jakis pędzel ma twardy chiba
_________________ ciesz się życiem takim jakie jest i jakie przychodzi
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6585 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 18 Grudzień 2008, 23:13
miałam kilka próbek nowego podkładu mineralnego rimmel i jest nawet fajny i chyba się skuszę jutro bo max factor jest dla mnie teraz za ciężki
a ten ma taką pośrednią konsystencję
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5492 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 18 Grudzień 2008, 23:48
chyba nie ma oddzielnego topicu o korektorach?
w każdym razie polecam korektor sephory
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
a ja o podkładzie kupiłam ok miesiąc temu podkład clinique superfit make up i jestem bardzo zadowolona nie odznacza się na buzi wybrałam kolor 05neutral i polecam każdej z was która ma mieszaną cerę.
Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 3128
Wysłany: 3 Styczeń 2009, 12:56
mnie pani w drogerii poleciła na zimę Rimmel Lasting Finish 16HR Foundation i trafiła w 10:-) moja buzia w sezonie jesień-zima jest strasznie przesuszona, a dzięki temu, że ten podkład jest taki kremowy (?) i gęsty nic się z nią nie dzieje, nawet jak się wymrożę na spacerze:-)
dodatkowo na korzyść działa fakt, że jest bardzo wydajny i tak jak obiecywali - kryje niedoskonałości;-)
_________________ Endless tears
Forever joy
To feel most every feeling
Forever more
No właśnie, mój ulubiony Lirene nie zdaje egzaminu teraz, gdy mam przesuszoną skórę twarzy. Ciężko się rozprowadza.. Może wypróbuję ten podkłąd Rimmel, skoro mówisz, em, że jest dobry..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum