Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 07 Sty 2006 Posty: 5530 Skąd: z głębi duszy...
Wysłany: 22 Październik 2006, 02:15
kiedyś życie nie istaniało bez pudru... VIPERA <czasy LO> potem fluidy... róniste... teraz NIC... chyba że ważne spotkanie, i jest ryzyko RUMIENCÓW... a tak naturall...
ale kto coś słyszał o tych antystresowych albo przeciwko zmęczniu fluidach????
coś takowego warto byłoby mieć chyba...
_________________ Kropla Miłości warta jest więcej niż ocean rozumu...
ja mam wrazenie ze jak naloze podklad i puder to mam wrazenie ze mam za duzo tego dziadostwa;d mam puer w kamieniu niby ale go nie uzywam .. moze puder zle dobrany ? a czy skora w ogole wtedy oddycha jak sie nalozy jedno i drugie?
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5492 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 30 Styczeń 2007, 18:59
kupiłam dziś puder w kamieniu bourjois compact powder
zapowiada się być naprawdę fajny, na śliczny zapach, lekki chyba jest i kolorek ok
i ładna puderniczka - czarna, okrągła, z lusterkiem, na wierzchu różowe eso-floreso-kwiatki
Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 12 Kwi 2006 Posty: 2444 Skąd: miasto moje
Wysłany: 31 Styczeń 2007, 09:25
mnie też czeka zakup pudru niedługo.. w sumie, trzeba sięrozejrzeć. chciałabym pojemny, najlepiej sypki i jakiejś dobrej marki..
a fluid?
hmm, od kilku lat używam mary kay, ale kończy mi się już, a widziałam piękny Lancome Ideal coś tam.. zobaczym czy zmieści się w moim marcowym budżecie
_________________ byle się tylko znależć w pozaziemskiej sferze..w snach dotykać gwiazd.
kupiłam dziś puder w kamieniu bourjois compact powder
zapowiada się być naprawdę fajny, na śliczny zapach, lekki chyba jest i kolorek ok
i ładna puderniczka - czarna, okrągła, z lusterkiem, na wierzchu różowe eso-floreso-kwiatki
mi on nie pasowal... nie matowal, nie kryl.. uzywam astora 3 in 1 i jest swietny.
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 28 Gru 2005 Posty: 929 Skąd: z miasta Złego ;]
Wysłany: 31 Styczeń 2007, 19:14
butt a moja koleżanka od jakiegoś pudru astora. nie wiem czy akurat tego, ale okropnego uczulenia dostała. takiego,że aż jej skóra schodziła. choć może jakiś przeterminowany miała poprostu czy cóś...
_________________ Dobrze, że spotkałem tylu ich
Wyjątkowych, zwykłych - tak jak ja
I opowiedzieli mi
Że bez marzeń, pragnień tych
Życie wtedy traci sens...
Ja mam 3
1. Korekcyjny z lusterkiem z oriflame. Przydaje się na maskowanie ewentualnych wyprysków i cieni pod oczami.
2 Brązujący Gordani Gold w kuleczkach z Oriflame - jest super. Używam jako 'różu' na policzki
3. Róż Anny Sui, bardzo ładny zapach, pudełko. NIestety kolor za ciemny. Ale cóż prezent.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum