Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6584 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 26 Maj 2006, 17:21 pudry
ostatnio kupiłam puder w kulkach raczej nieznanej firmy Vollare,kosztuje 5zł i jest nawet fajny,mam odcień brzoskwiniowy,fajnie rozświetla
nie zawiera jakiś cząstek brokatu czy czegoś w tym rodzaju,daje perłowy efekt
Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2966 Skąd: Bywater
Wysłany: 26 Maj 2006, 17:42
Ja tez zawsze uzywalam kosmetykow drozszych firm, ale ostatnio kupilam puder brazujacy w kulkach za 3 Euro w Hemie. A Hema to taki sklep a la Rossman i tez jestem bardzo zadowolona
choc na kremy czy podklady to bym sie nie zdecydowala...bo to co sie wchlania to musi byc dobre...
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Wysłany: 27 Maj 2006, 13:56
ja używam tylko pudru prasowanego. fluidu/podkładu nigdy nie miałam (i jakoś nie chce ), kulki rozświetlające mam z avonu,ale pudruję się nimi średnio raz na rok .
przyzwyczaiłam się do puderku constance carroll którego uzywam od kiedy tylko pamiętam .
Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 27 Gru 2005 Posty: 3959 Skąd: warszawa
Wysłany: 27 Maj 2006, 15:40
ja ostatnio sobie próbowałam w sephorze puder bourjois i podobał mi się bardzo, tylko jak na razie kasy brak
poza tym jakiś czas temu używałam max factor, w takim opakowaniu złoto-granatowym i był rewelacyjny! co prawda załatwiany przez znajomości , więc płaciłam za niego 30zł, a w sklepie kosztuje ponad 70.. jeszcze nie oszalałam, żeby tyle wydawać. ale tęsknie za nim
_________________ Gdy się miało szczęście, które się nie trafia:
czyjeś ciało i ziemię całą,
a zostanie tylko fotografia,
to - to jest bardzo mało...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum