Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6584 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 27 Październik 2005, 11:27 Rimmel
zastanawiam się nad tym błyszczykiem choć nazawa to szminka w płynie
szminka dająca efekt kolagenu,powiększenie ust do 40%,usta pełne,ponętne i błyszczące
w rossmannie - 16,90 gratis - szminka Full Volume (w sztyfcie) bezbarwna
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6584 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 11 Luty 2006, 23:30
nowośc na rynku-podkład rozświetlający cerę,koryguje przebarwienia i usuwa z twarzy oznaki zmęczenia....
dla mnie to totalna klapa nałożyłam podkład a podkładu nie ma,nie mówiąc o jakimkolwiek rozświetleniu
w rossmannie są dostępne próbki więc można przetestować
szkoda bo liczyłam, że jak mi się mój podkład skończy to skuszę się na ten, bo widzę, że jest dość jasny ten najjaśniejszy kolorek.... a tu taka klapa...
a kryjący chociaż troche jest?
_________________ Women don't make fools of men - most of them are the do-it-yourself types.
Wysłany: 12 Luty 2006, 11:40
wogóle..on poprostu wsiąka jakoś w skórę także efektu nie ma żadnego....a testowałam kolorki najciemniejsze i efekt taki sam był-poprostu znika dziwny i tyle...
Wiek: 20 Dołączyła: 12 Cze 2005 Posty: 670 Skąd: Warszawa
Wysłany: 15 Luty 2006, 22:48
Te błyszczyki rimmela są super, wyprubowywałysmy z Renia i naprawde ładny kolorek i super powiekszenia. Fajny ten pędzelek. Ja tam polecam.
_________________ .....:::::"Prawdziwa miłość szybko spisuje testamenty".:::::.....
"Zabił legionista smoka, w płaszcz z atłasu wytarł miecz, czarna zdobi go posoka smocza. Śmierć - rycerska rzeź."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum