Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6585 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 27 Kwiecień 2005, 20:53
kosmetyki mogą jedynie sprawić że będą mniej widoczne
to jest podobnie jak z naczynkami-kremy ich nie zlikwidują bo je trzeba zamknąć a krem niestety takich właściwości aż nie ma
niestety aby pozbyć się całkowicie rozstępów pozostaje tylko chirurgia kosmetyczna-jak np.laser
także jaki by nie był dobry krem i nie wiadomo jak drogi nie poradzi sobie do końca z rozstępami,jedynie może je rozjaśnić dzięki czemu będą mniej widoczne
ja mam mnostwo rozstepow
na biodrach, troche na piersiach, ramionach
wszystko przez gwaltowne schudniecie...
wstydze sie ich strasznie i nawet nie rozbieram sie na plazy
Merenwen...
no nie dajmy się zwariować... nie popadajmy w kompleksy z powodu byle rozstepów . Ja tam na plażę się wybieram... co się dazakryję kostuimem a na udach "przypudruję" i jakoś to bedzie
Ja też mam rozstępy z okresu nastoletniego. Nowe po ciaży mi się nie zrobiły. Tamte już zbladły i są tylko na wewnetrznej stronie ud, dosyć wysoko. Nie widać ich tak normalnie. Nie przeszkadzają mi, więc nie walczę z nimi. W ciąży zabezpieczałam brzuszek kremem i udało się.
Już któryś raz słyszę o VICHY... może rzeczywiście działają cuda... tylko kurcze drogie są... czy na pewno będą efekty...?
Powinno być tak: "sadysfakcja gwarantowana albo zwrot pieniedzy"
Moja kolezanka uzywala Vichy ale nie pomoglo na rozstepy raczej nic oprocz laseru nie pomoze bo rozstep jest jak blizna. Oczywiscie da sie rozstepy rozjasnic i poprawic wyglad skory i tu pomoga dobre kosmetyki, ale na cud nie ma co liczyc. Sama mam rozstepy i roznych rzeczy probowalam. Porawic wyglad mozna , ale zlikwidowac rozstepy moze tylko laser.
novika Gość
Wysłany: 11 Maj 2005, 13:09 Wspaniały TERPOLINE
Wspaniały krem na rozstępy to dostępny w aptekach terpoline!
Ja spróbowałam i się udało! Skóra wyraźnie poprawiła mi się już po 2 tygodniach stosowania a po ponad miesiącu miałam już problem
Wysłany: 23 Sierpień 2005, 10:07
a co to jest to terpoline i ile takie cos kosztuje??bo ja niestety mam tez problem z rozstepami...na posladkach .tylko u mnie jest to raczej skutek ciaglych wachan wagi i dziwnych diet. po ktoryms z kolei gwaltownym spadku wagi zauwazylam prązki na posladkach. na szczescie sa blade ale i tak je bardzo widac, zwlaszcza w wakacje, kiedy jestem opalona (a wtedy wlasnie najczesciej je odslaniam...)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum