wlasnie ile kosztuje to terpoline?ja od dluzszego czasu poszukuje czegos skutecznego na rozstepy i jak narazie caly czas sa takie same nawet sie nie rozjasnily moje rozstepy to pamiatka z dziecinstwa trzeba bylo wtedy mniej jesc to bym nie miala teraz takich problemow
mysle ze taka operacja laserem bedzie baaardzo kosztowna...ale orientuje sie mozna ktos ile to moze kosztowac?
Wysłany: 23 Sierpień 2005, 15:35
ja tez mam ten problem spowodowany niestety w pewnym okresie zycia braniem lekow sterydowych, stosowalam krem mustela i naprawde moge go polecic, nie jest tani ale za to jest bardzo wydajny, nie ma cudow zeby rozstepy calkiem zlikwidowac ale naprawde poprawa byla widoczna
Matko ja dopiero teraz jak się cieplej zrobiło zauwazyłam ile tego mam Na kolanach,udach i posladkach Zainwestowałyśmy z Kiciorem w kremy z Perfecty na te rozstępy,ale po 1 systematyczności brak więc efektw nie widać,po 2 wiary brak,że moga zadziałąć.
Roselek ale rozstępy to blizny, żaden krem tego nie zlikwiduje, co najwyżej rozjaśni, albo zapobiegnie powstawaniu nowych.
Wiem, bo sama mam masę - nogi + piersi
Generalnie rozstępy to popękane włókna, często faceci mają takie poprzeczne na plecach od szybkiego rośnięcia, jak skóra nie nadąża.
U kobiet często jest efektem szybkiego tycia, rośnięcia i zmian hormonalnych w okresie dojrzewania i ciąży (w ciąży też na brzuchu od rozciągania skóry).
Jak się pojawią to klops, można już wtedy tylko walczyć, żeby były mniej widoczne, ale z czasem same bledną.
Ja też mam na piersiach i na biodrach. Niestety urok jaki zostawia rośnięcie. <Kurde jakim cudem modelki nie mają??>
Kumpela mi polecała kolagen do smarowania, że to niby pomoże bo jej pomaga.Nie wiem ile w tym prawdy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum