Pomogła: 1 raz Wiek: 25 Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 3593
Wysłany: 25 Lipiec 2007, 19:03
Midian napisał/a:
Ja też mam na piersiach i na biodrach. Niestety urok jaki zostawia rośnięcie. <Kurde jakim cudem modelki nie mają??>
Kumpela mi polecała kolagen do smarowania, że to niby pomoże bo jej pomaga.Nie wiem ile w tym prawdy.
pewnie i modelki maja, tyle ze my tego nie widzimy ja sa retuszowane albo zapsiukane czyms przed wyjsciem na wybieg
No i stało się mam pierwsze rozstępy. Póki co malutkie i słabo widoczne powyżej zgięcia kolana. Są to takie 3 małe białe kreseczki przerywane. Nie smarowałam tam kremem wcześniej, bo nie myślałam, że mogą pojawić się w takim miejscu.
W związku z tym moje pytanie- da się to dziadostwo jeszcze zlikwidować, czy tak już zostanie?
_________________ Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum