Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 12 Kwi 2006 Posty: 2383 Skąd: miasto moje
Wysłany: 4 Sierpień 2008, 12:01
stosowałam Mustele. właśnie mi sie kończy. paradoksalne jest to, że na brzuchu mi się nie pojawiły rozstępy, a na biodrach i pośladkach (które przeca sie nie powiększyły jakoś znacząco), tak.
teraz wypróbuje Ziajkę przeciw rozstępom. nie mam kasy na jakieś drogie kosmetyki, a chodzi przecież o to, żeby skóra była nawilżona. ajt?
_________________ byle się tylko znależć w pozaziemskiej sferze..w snach dotykać gwiazd.
Pomogła: 2 razy Wiek: 30 Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 3346 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 4 Sierpień 2008, 12:18
polecam sanosan dla mam przeciw rozstępom kosztuje ok 15 zł (100ml) - raczej w aptekach.
Ja miałm tak przy pierwszej ciązy - na brzuchu zero a na udach i posladkach mi sie zrobiły. ja to tłumaczyłam tym ze nad brzuchem to sie piesciłam z tym smarowaniem i dokładnie i codziennie a o udach i dupce sie zapominało i dlatego sie mi porobiło.
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6390 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 4 Sierpień 2008, 16:33
skóra sucha to mniej elastyczna i dlatego jeśli nie dbamy o to to rozstępy gotowe
nawilżać,natłuszczać,pomocna może też być oliwka,
są też dostępne żele pod prysznic z oliwką-o właśnie muszę sobie taki sprawić!
Witam też dużo używałam kremów na rozstępy ... ale bez efektu :/ mam je wszędzie
Może znacie jakieś domowe sposoby żeby to jakoś było mniej widoczne ???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum