Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 1822 Skąd: warszawa
Wysłany: 26 Lipiec 2007, 17:24
Na Tvn Style był szybki pokaz ćwiczeń na różne partie ciała i było jedno całkiem fajne ćwiczenie na brzuch. Polegało na tym, że przyjmowało się pozycję prawie taką samą jak do pełnych pompek, tyle, że ciężar opierało się nie na dłoniach, a na całych przedramionach (całe ciało w lini prostej). i w takiej pozycji trzeba pobyć ok. 10 sec., przerwa i tak powtórzyć to kilka razy.
Nie wiem, czy to coś daje, ale czuje się naprawde sporo mięśni przy tym ćwiczeniu, wiec może spróbuj tak Midian, jesli inaczej Cię boli.
Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 26 Lipiec 2007, 23:13
tak to ćwiczenie polecam w kilku seriach po 10-20 sek.
jest dobre na brzuch i także inne partie bo trzeba w koncu czyms utrzymac cialo w takiej pozycji
no dziewczyny wpisujcie postępy bo trzeba się motywować
ja zawsze Wam pomogę jak będzie trzeba dowiedzieć się coś o ćwiczeniach
ale dodatkowo 150 brzuszków
oponka jeszcze zalega, ale przynajmniej fajnie "czuć" te mięśnie brzucha. staram się cały czas wciągać brzuch i jest ok podoba mi się
_________________ Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie...
no cośty rosel ! ja je w seriach robię.. jak mi się zachce..
a z joggingowania razygnuję.. to nie dla mnie.
może w Polsce od wrzesnia siłownia.
a jak rowerek?
_________________ Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum