Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 4 Lipiec 2007, 23:47
Oleczko a moze 7 minut co 2 dni jesli juz musisz się w szybkim tempie opalić a 10 to za dużo?
wydaje mi się że codziennie to za dużo bo skóra nie zdąży jeszcze wydalic pigmentu po poprzednim opalaniua poza tym pękają naczynka mocno...cos w tym stylu tłumaczyla mi kiedyś babka na solarium..ale nie wiem czy to tak dokładnie...
Oleczko,obojętnie na ile minut absolutnie nie codziennie!!
ja nawet jak chodziłam na 4min to robiłam 2-3 dni przerwy.
Stopniowo sobie dokładaj minute i opalaj się co drugi dzień.
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 27 Lut 2005 Posty: 2958
Wysłany: 22 Grudzień 2007, 23:59
Znajoma tak samo ostatnio powiedziała, że może chociaż raz zdąży pójść.. ja się pytam - co da jeden raz? Zresztą ona i tak ma ciemną karnację i nie wiem po co jej to solarium no ale co kto lubi. Mówi, że jest blada.
ja tez jestem blada jak trup ;P ale ja top nawet w lato ) kiedys moglam godzinami sie opalac teraz jakos mnie to denerwuje hehe i goraco mi ;d najlepiej sie opalam w ruchu hehe jak zwiedzam czy cos najlepszy efekt i sie tak tego prazenia nie odczuwa ;d
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum