Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 26 Grudzień 2007, 19:36
ja już tez czuje potrzebe i pewnie od 2 stycznia zaczne znow chodzic ale dopiero jak dostane wyplate...przed sylwkiem nie ma co isc...bo nie wyjezdzamy wiec sobie daruje
Wysłany: 6 Luty 2008, 13:46
ja zawsze uzywam kosmetykow przeznaczonych do solarium, efekty sa ladniejsze, opalenizna na dluzej i oczywiscie skora bardziej chroniona ...
ja uzywam teraz akurat z Onyxu ultra bronzera jest niesamowity aczkolwiek niezbyt tani 150 ml -48 zł... z przesyłką z allegro ponad 50
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5492 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 6 Luty 2008, 18:16
ja kupuje przyspieszacze w torebkach jednorazowa porcje. nie chodze czesto -tak to bym kupila caly balsam. Parzę sobie delikatnie tylko tyłek No bo jego normalnie nie wystawiam na słońce, więc wiadomo że skóra jest nieprzyzwyczajona. Ale z moją karnacją 7min + przyspieszacz i wychodzi spoko
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Wysłany: 6 Luty 2008, 20:52
fajny jest własnie ten ultra bronzer ONYX (uzywam go odkad tylko sprobowalam i nie zmienie za nic ) i jeszcze SOLEO Pina Colada te z bronzerami są świetne...a bez bronzeru tylko z przyspieszaczem uwielbiam Supertan Ananas&Mango (przeciwstarzeniowy) lub Banan i Konopie tez bardzo szybko opalają mimo braku bronzera ale trzeba wiecej razy sie przejsc chyba ze ktos ma podatna karnacje to jest swietny
pojde 5-6 razy z tym kosmetykiem i jestem bardzo ale to bardzo ciemna...
naturalnie mam bardzo jasna karnacje i piegi, trochę rudawe ciemne włosy więc ubóstwiam ten kosmetyk bo nie jestem juz blada jak zwykle i jak po normalnych kosmetykach uzywanych na solarium
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum